Wat is er fijner dan met je gezin of je familie een paar dagen heerlijk weg te gaan. Lekker de boel de boel laten en genieten van elkaar en een mooie omgeving waar veel te doen is. Kom dan naar Ootmarsum-Dinkelland!
Lekker actief in de natuur

Lekker er even tussenuit. Of dat nu voor een paar dagen is of voor een hele vakantie. Er valt in onze mooie regio Ootmarsum-Dinkelland zoveel te beleven met (jonge) kinderen. En je hoeft echt niet te wachten tot de zomervakantie, want hier is altijd wel iets leuks te doen. Boek een gezellig vakantiehuisje of die ruime plek op een mooie camping. Leg de I-pad aan de kant, doe de telefoon even uit en ga fijn op pad met de kinderen. Je zult versteld staan hoeveel energie je dat gaat geven. En ├ęcht, in Ootmarsum-Dinkelland is zoveel te beleven! Is het niet een mooi stukje fietsen in de prachtige natuur met een picknick, dan is het wel een bezoekje aan een museum, het zwembad of een leuke, sportieve activiteit. Laat je inspireren op deze pagina en kijk wat Ootmarsum-Dinkelland voor jouw gezin in petto heeft.

Tips en verhalen voor het hele gezin

 1. Culinair

  De lekkerste ijsjes in Ootmarsum-Dinkelland

  geschreven door Ootmarsum-Dinkelland
 2. (Oude) Tradities

  Typisch Twentse paastradities

 3. Blog

  De wonderlijke wereld van Wonderryck

  geschreven door Maudgeniet
 4. Doe-tips

  Musea in Ootmarsum en Denekamp

 5. Ootmarsum

  Fietsen bij Ootmarsum, knooppuntroute met tips

  geschreven door Myfootprints
 6. Ootmarsum

  Touren door Twente met een toffe oldtimer!

  geschreven door Maudgeniet

Met kinderen op de kaart

Kindvriendelijke evenementen

Speeltuinen

In Ootmarsum-Dinkelland heb je tal van leuke speeltuinen voor kinderen. Zowel binnen- als buitenspeeltuinen, groot en klein. Lekker buiten spelen en je even echt kind voelen. Er is niets fijner voor een kind om leuk met andere kinderen te spelen in een speeltuin of te ravotten in het zand. Bekijk het aanbod in Ootmarsum-Dinkelland.

knop tekst

Stoere activiteiten

Wil je eens iets anders en je ├ęcht stoer voelen? Reserveer dan een buggycross rit of een scootertocht. Ook een kanotocht op de Dinkel is een hele belevenis. Of heb je al een keer op een trekker gezeten? Nee? Grijp dan nu je kans. Maar ook een middagje naar het buiten- of binnen zwembad voor een frisse duik staat natuurlijk garant voor een leuke tijd!
knop tekst

Leuke routes

om samen met je kinderen te ontdekken

Met een ruim aanbod van mooie wandelwegen en goed aangelegde fietspaden kun je zelf kiezen welke afstand je gaat afleggen.