Camping - Vakantiehuisjes Kuiperberg Ootmarsum

Camping en vakantiehuisjes op loopafstand van het centrum van Ootmarsum. Vakantie in de natuur en toch dicht bij het mooie stadje Ootmarsum in Twente. Bij de Kuiperberg beleeft u de Twentse gastvrijheid van dichtbij.

Camping Camping De Kuiperberg ligt op het hoogste punt van Twente. Midden in het heuvellandschap geniet u volop van prachtige doorkijkjes en glooiende akkers. Twente en het gebied net over de grens met Duitsland wordt geprezen om de vele wandel- en fietsroutes. Of u nou komt voor een weekendje of een langer verblijf, u kunt uw hart ophalen aan de talrijke cultuurhistorische bezienswaardigheden en nostalgische plekjes die Twente rijk is. Op loopafstand van de camping ligt het nostalgische stadje Ootmarsum. Bekend van de vele authentieke straatjes, mooie historische gebouwen en de kunstgalerieën. Kortom, genoeg te zien en te beleven.

Camperplaatsen Vlak bij het oude stadscentrum van Ootmarsum vindt u de Camperplaatsen van Ootmarsum. Deze plaatsen liggen prachtig in het glooiende landschap van Twente. Naar het centrum Ootmarsum is een wandeling van nog geen 10 minuten. Alle camperplaatsen hebben 16 ampère elektra. Sommige plaatsen zijn verhard, andere gewoon op het gras. Campers en kampeerauto's mogen zelf een plaats uitzoeken.

Vakantiehuisjes Verken de prachtige omgeving van Ootmarsum vanuit een van de 7 sfeervolle vakantiehuisjes. Ieder vakantiehuisje heeft zijn eigen thema. Geniet van het prachtige uitzicht over de weilanden in de met een oosters tintje ingerichte bungalow Ceylon of in vrolijk en licht ingericht Andalusië. Kom volledig tot rust in kunstzinnig Montmartre, of in een van de ruimere en comfortabele chalets, Clausheide, met zijn lenteachtige sfeer of in de gemoedelijke en natuurlijke ambiance van De Libelle.

Party Lounge De trend in Twente. De gezellige huiskamersfeer van onze Party Lounge nodigt uit voor een feestje! Een bijzondere verjaardag, buurtfeest, reünie, bruiloft, bedrijfsfeest of vergadering.

Wij verzorgen de hapjes en drankjes, een gezellig barbecue of u kunt genieten van onze specialiteit: het Italiaans delicatessenbuffet. Draai uw eigen genre muziek en speel oude foto's en filmpjes of uw bedrijfspresentatie af op het grote scherm. Een avond of middag om nooit meer te vergeten.

Voor kleine en grote groepen kunnen wij in combinatie met Nostalgisch Rijden een volledig dag-, middag- of avondprogramma voor u verzorgen. Het programma stellen we in overleg met u samen. Van klootschieten tot boottochten, we brengen uw gasten overal naar toe met de gezellige Parijse stadsbussen.

www.kuiperberg.nl

Camping - Vakantiehuisjes Kuiperberg Ootmarsum

Kleinschalige natuurcamping in Ootmarsum

Camping Kuiperberg in Ootmarsum ligt op het hoogste punt van Twente, midden in het toeristische hart van Twente. Het centrum van Ootmarsum is slechts 700 meter lopen en op de fiets eenvoudig te bereiken. Vanaf de flank van de Kuiperberg geniet u volop van de prachtige doorkijkjes en de voor Twente zo kenmerkende glooiende akkers rondom Ootmarsum.

linktekst...

Of bekijk de website www.kuiperberg.nl

Openingstijden

1 apr - 31 okt

maandag 17:00 - 19:00
dinsdag 17:00 - 19:00
woensdag 17:00 - 19:00
donderdag 17:00 - 19:00
vrijdag 17:00 - 19:00
zaterdag 17:00 - 19:00
zondag 17:00 - 19:00

1 nov - 31 mrt

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan
  • Invalidentoilet
  • Lichte helling
Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Accommodatie huren

Tip je vrienden

facebook twitter