Accommodaties

Met de kids op zomervakantie

Geschreven door

Liane

Leestijd 3 minuten 3670 x bekeken

De zomervakantie komt met rasse schreden dichterbij...dus de hoogste tijd om alvast een leuk plekje uit te zoeken... het liefst een plekje waar ook de kids de tijd van hun leven hebben, want als zij zich vermaken heb jij ook een topvakantie!

In Ootmarsum-Dinkelland hebben we veel keuze voor gezinnen met kleine kinderen. Kamperen staat bij velen hoog op het lijstje en dat snappen we want voor de kinderen staat kamperen vaak gelijk aan ultieme vrijheid, samen met je vriendjes en vriendinnetjes op pad en avonturen beleven! Maar ook op andere plekken kun je veel beleven, wat dacht je van een verblijf op een boerderij, daar kun je zien hoe de dieren opgroeien, meehelpen met voeren of mee op een heuse safari. Of je nu kiest voor het een of voor het ander...of iets ertussen in, we hebben keuze genoeg.

Familiecampings

de Witte Berg
de Witte Berg
Binnen een straal van nog geen 10 kilometer liggen twee prachtige 5 sterren campings! Deze campings zijn super leuk om met kinderen te boeken, er is een ruime keuze aan mooie moderne bungalows, luxe chalets, stoere safaritenten en toffe thema-accommodaties. De twee 5 sterrencampings zijn: Papillon Country Resort en De Witte Berg ... maar we hebben natuurlijk nog veel meer keuze, neem een kijkje bij alle familiecampings.

Op de boerderij

Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat Erfgoed Bossem ons wil meegeven. Dat doen ze vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Je kunt hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten. Slaap onder de sterren in een sterrenkubus of kies voor een stoere lodgetent. Voor kinderen is het hier een groot paradijs. Schommelen in een oude boom, trampoline springen of naar de koeien in de stal.

"Hier doen we 'heanig an'"

sterrenkubus
sterrenkubus

Voor iets grotere families is Erve Broam uitermate geschikt! Ze beschikken over twee luxe vakantiewoningen, geschikt tot 16 personen. Zie jij jezelf al lekker bubbelen in de jacuzzi met een lekker drankje. Heerlijk!

Erve Broam
Erve Broam

Nog zo'n fijne plek om samen met de kinderen te verblijven is Hoeve Springendal midden in het prachtige natuurgebied Springendal met Comfortabele bungalows of campingplekken ... het kan allemaal. Stilzitten is er hier niet bij want de boerderijdieren, waaronder Bentheimer varkens, geitjes, schapen, kippen, pauwen, kalkoenen en Hooglanders! moeten iedere ochtend en avond gevoerd worden. In het hoogseizoen kun je samen met koetsier Hennie mee met paard en wagen.

Koetsier Hennie
Koetsier Hennie

"Hier wilt volk wen!"

(Hier zijn de mensen graag!: uitspraak van oma Brunninkhuis)

We hopen je met een aantal van onze tips op weg te hebben geholpen. We hebben hier natuurlijk maar een kleine selectie kunnen noemen, wil je meer info kijk dan naar alle locaties van slapen op de boerderij of misschien verblijf je wel liever in een huisje in de natuur of wil je gewoon zelf lekker op zoek, kijk dan bij alle slaapplekken in Ootmarsum-Dinkelland.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Liane

Special

Bossems Tafel

Laat je culinair verrassen. Elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag kun je tussen 18.00 uur en 19.30 uur aanschuiven aan Bossems Tafel.

Erfgoed Bossem, Lattrop

42,50 per persoon

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. In het spoor van Van Ruisdael en Hobbema Ootmarsum vastleggen

 2. Doe-tips

  Koningsdag in Dinkelland, vrijmarkt, muziek en meer

  Geschreven door Liane
 3. Doe-tips

  15 x Doe tips voor een onvergetelijke Meivakantie

  Geschreven door Denise
 4. Doe-tips

  10 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

  Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter