Ben je in Ootmarsum-Dinkelland dan wil je de prachtige regio graag ontdekken. En hoe kan dat beter dan met de fiets! Volop goed aangelegde fietspaden, vele fietsknooppunten en fietsroutes die jou de wegwijzen in de mooie omgeving van bossen, weilanden, kronkelende beekjes en gezellige dorpjes zoals Denekamp, Weerselo, Deurningen, etc. Het fietsnetwerk in Ootmarsum-Dinkelland is een aaneenschakeling van knooppunten waarmee er honderden kilometers fietsmogelijkheden voor jou zijn. Wil je het graag op een presenteerblaadje? Dat kan ook, hieronder vind je tal van mooie fietsroutes en heb je advies nodig voor die speciale plekjes in Ootmarsum-Dinkelland, kom dan even langs bij de VVV in Ootmarsum of Denekamp. We helpen je graag een eind op weg.

Bekijk onze fietsroutes

en download ze hier

Fietsverhuurbedrijven

Actief Twente

Denekamperstraat 49, 7588PS BEUNINGEN OV

Actief Twente is de meest complete recreatieverhuurder van Nederland. Groepen van 2 tot 400 personen kunnen een leuke dag beleven in Twente. Daarnaast bezorgen de medewerkers van Actief Twente de voertuigen over heel Nederland en Duitsland.

Harberink Tweewielers

Julianastraat 37, 7591EK Denekamp

Harberink Tweewielers in dealer van o.a. Koga, Gazelle, Sparta, Batavus en vele andere merken. Ook uw adres voor een prima 2e hands fiets.

Fietsverhuur Fa. Heisterkamp

Denekamperstraat 3, 7631 AA Ootmarsum

Een zeer uitgebreid assortiment aan fietsen van Heisterkamp Rijwielverhuur staan voor u klaar voor zowel verkoop als verhuur. Tevens kunt u er terecht voor uw fietsreparaties.

Lasergame & Spelverhuur Bonanza

Grensweg 5, 7591NG Noord Deurningen

Bonanza Verhuur voor lasergamen, attracties, evenementen en entertainment. Sportief, actief, gezellig of culinair zijn enkele trefwoorden die deel uit kunnen maken van uw volledig verzorgde uitstapje: de sportiviteiten zijn prima te combineren met een hapje en een drankje en maaltijd.