In Ootmarsum-Dinkelland is altijd wat te doen


Is het niet een prachtige fietstocht of wandeling door de mooie bosrijke omgeving, dan is het wel het bezoeken van een museum, galerie of evenement. Ben je iets actiever ingesteld, dan kom je in Ootmarsum-Dinkelland ook zeker aan je trekken. Diverse workshops, maar ook sportieve activiteiten als kanovaren, scooterrijden, mountainbiken en solexrijden worden hier georganiseerd. En wil je lekker genieten van de rust, dan is daar ook volop gelegenheid voor. Genieten van de natuur of heerlijk struinen door de pittoreske straatjes van Ootmarsum en daarna lekker eten met een glaasje wijn. Kortom, voor elk wat wils in Ootmarsum-Dinkelland.

Bekijk onze dag- tot dag agenda, deze is altijd actueel en laat je zien welke leuke activiteiten er per dag georganiseerd worden.

klik hier voor de dag- tot dag agenda

Kunstenaars aan het werk

De olifanten komen eraan!

Maandag 14 september komen de rijkelijk gekleurde olifanten in Ootmarsum aan om op zoek te gaan naar hun eigen plekje. Op dit plekje zullen ze vanaf 15 september tot en met 30 oktober te bewonderen zijn. Middels de speciale wandel-, fiets- en autoroute kun je er zeker van zijn dat je alle 37 olifanten te zien krijgt!

José Reuvekamp

Echter een aantal olifanten zijn reeds nu al gesignaleerd! Zo is kunstenares José Reuvekamp druk bezig haar olifant te beschilderen. In haar galerie aan de Dwarsstraat in Ootmarsum naast Het Pläske geeft zij op geheel eigen wijze kleur aan haar olifant. Haar werk trekt nu al veel belangstelling. Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. Als deze ene olifant nú al zoveel interesse wekt, dan kijken we reikhalzend uit naar het moment dat de hele binnenstad en de regio Noordoost-Twente volstaat met kleurig beschilderde olifanten.

Noteer het in je agenda! Deze tentoonstelling is gratis toegankelijk en wil je niet missen! Voor meer informatie kijk op de website van VVV Ootmarsum-Dinkelland: www.ootmarsum-dinkelland.nl

Inspiratie