1. Culinair

  De lekkerste ijsjes in Ootmarsum-Dinkelland

  Geschreven door

  Liane

  Ice, ice baby! Want zeg nou zelf, met dit mooie weer heb je zeker trek in een lekker ijsje. En die kun je hier krijgen, volop! Heerlijk ijs met veel liefde op een ambachtelijke wijze gemaakt. Pak die fiets, stap in de auto of wandel een prachtige route.

  Wij geven je graag een paar adresjes waar je de lekkerste ijsjes kunt krijgen. Van Ootmarsum tot Denekamp en van Tilligte tot Nutter. Keuze genoeg in de vele smaken en soorten, dus geniet en smelt weg bij zo’n heerlijke koude lekkernij!

 2. Pelles's IJs & Chocolade

  Pelle's eten & drinken is uitgebreid met een IJs en Chocoladewinkel.
  Naast het monumentale pand van Pelle's is een chocoladewinkel ingericht, hier kun je nu ook genieten van het (h)eerlijkste ijs en chocolade in Deurningen. Een ruim aanbod aan heerlijke chocolades, schepijs, romig softijs en smakelijke milkshakes staan klaar om ontdekt te worden.

 3. La Bomba-IJssalon-Lunchroom-Pattiserie

  La Bomba aan de Vledderstraat in Denekamp is gespecialiseerd in ijs, gebak, broodjes, macarons én home-made chocolate! Hét adres voor de lekkerste smaken vers schepijs, milkshakes én huisgemaakt softijs!

 4. 't Bakhoes

  ‘t Bakhoes lekker gewoon, gewoon lekker! En dat willen ze uitdragen, de Twentse nuchterheid op een eerlijke manier geserveerd. Een heerlijke lunch of een eenvoudige snack, alles bereid met verse ingrediënten. Ook het ambachtelijk ijs dat ze vanaf half april tot en met begin oktober verkopen maken ze zelf, in de ijssalon zijn minimaal 14 verschillende smaken schepijs op voorraad.

 5. IJsboerderij de Bölte

  Het ijs van de Bölte wordt uit puur natuurlijke ingrediënten samengesteld en bestaat uit ruim 500 smaken! Het ijs wordt elke dag weer vers bereid en alleen met vruchten, groenten en ingrediënten uit het seizoen.

 6. Erve Kuiper

  Wie denkt aan Erve Kuiper, denkt aan gezelligheid en vermaak. Op de educatieve familieboerderij is van alles te beleven voor jong en oud. Ontdek de mogelijkheden op de boerderij. Tevens de plek waar het lekkerste ijs van Europa wordt gemaakt!

 7. IJsboerderij / Rustpunt 't Groot

  IJsboerderij t Groot is te vinden aan de Beusemkolkweg bij Tilligte. Op het erf van de familie Rekers wordt ijs, koffie, fris, krentenwegge, cake en eigen gemaakte kwarktaart verkocht.

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Doe-tips

  Wandelen onder Wilmink's vleugels op de Kuiperberg

  Geschreven door Fun2walk
 2. Culinair

  Proef onze streekproducten, de basis van het slow food principe

 3. Doe-tips

  Een stevige (winterse) wandeling

 4. Culinair

  Heerlijke High Tea, de lekkerste adresjes

  Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter