1. 0/10
  '

  Doe-tips

  10 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

  Geschreven door

  Liane

  Heerlijk! De terrassen zijn weer open! We geven je graag een handig overzicht van de leukste terrassen mét speeltuin erbij. Lekker borrelen of een hapje eten op het terras met uitzicht op de kinderen, die zich vermaken in de speeltuin! Dat is wat je noemt een WIN-WIN situatie. Check hier ons overzicht van leuke terrassen met speelplekken voor de kinderen in Ootmarsum-Dinkelland.

 2. 10/10

  10.

  Café-restaurant Rouwers

  Restaurant Rouwers heeft een gezellige, kindvriendelijke speeltuin met goed onderhouden speeltoestellen, waaronder trampolines, kabelbaan en groot houten speelfort. De speeltuin biedt vermaak voor jong en oud. (ook voor de allerkleinsten geschikt) De speeltuin wordt optimaal onderhouden en is afgeschermd van de provinciale weg.

 3. 9/10

  9.

  Café Restaurant "Bie Heintje"

  Bij 'Bie Heintje' heb je de keuze uit een binnenspeeltuin en een ruime buitenspeeltuin. Heerlijk spelen in het zonnetje...zand, een springkussen en tal van speeltoestellen. Gegarandeerd vermaak voor groot en klein. De speeltuin ligt pal aan het terras, dus zo kun je je kinderen goed in de gaten houden terwijl jij ondertussen kunt genieten van een drankje op het terras.

 4. 8/10

  8.

  Restaurant Troubadour

  Kinderen hoeven zich hier niet te vervelen! Een grote buitenspeeltuin met klimtorens, een glijbaan, grote zandbak, airtrampoline en interactieve sona zorgen voor urenlang speelplezier. En als ze dan nog niet uitgespeeld zijn kunnen ze zich binnen nogmaals uitleven in onze grote binnenspeeltuin!

  En als ouder kun je hier heerlijk relaxed genieten op het prachtige terras of binnen in het restaurant.

 5. 7/10

  7.

  Mollie's Modder Mijn

  Op het speelerf van Camping de Molenhof in Reutum is een nieuwe attractie: Mollie's Modder Mijn. In de shop, receptie of Plaza kun je een zak Mollie Modder kopen voor € 5.95 waarin de mooie edelstenen verborgen zitten. Met je Mollie Modder ga je naar de mijn. Hier kun je Mollie Modder zeven in het beekje. Op je eigen edelsteenkaart kun je je schatten opzoeken en natuurlijk mag je ze mee naar huis nemen! Ook als je niet op de camping overnacht mag je edelstenen zoeken in de Moddermijn.

 6. 6/10

  6.

  Landgoed Kaamps

  Even gezellig met de kinderen er tussenuit? Dan ben je bij Landgoed Kaamps aan het juiste adres! Naast de luid loeiende koeien kun je nog meer dieren vinden op de kinderboerderij. Zo zijn er schapen, geiten, kippen en konijnen die geaaid en gevoerd kunnen worden! Uiteraard kunnen de kids zich ook vermaken in de speeltuin met glijbaan, schommel, wipwap en klimrek. Genoeg te doen dus!

 7. 5/10

  5.

  Restaurant Fox

  Bij restaurant Fox is er een leuke 120 m2 grote binnenspeeltuin, maar ook buiten kunnen de kids zich heerlijk uitleven. Direct aan het terras staat een leuk speelhuisje en een hele stoere boomschommel. Verder is het terrein heel groot waardoor er ook genoeg ruimte is om bijvoorbeeld de voetballen. Voor het terras ligt een grote visvijver waarin je ook zelf mag vissen! tip neem je eigen hengel mee.

 8. 4/10

  4.

  Eetgeleghenheid Kakelbont

  Bij Kakelbont in Tilligte kunnen de kids zich uitleven in een zeer ruime speeltuin, diverse speeltoestellen, schommels, trampolines, loopton, en nog veel meer. In het midden staat Pipi's Villa met springkussen en grote glijbanen.

  Je kunt ook prima midgetgolfen bij Kakelbont. Voor €3,50 p.p kan je heerlijk een middagje midgetgolfen.

 9. 3/10

  3.

  Erve Kuiper

  Voor de kids is er genoeg te beleven op Erve Kuiper! Zo is er een uitgebreide speeltuin waar ze naar hartelust kunnen spelen en ravotten. Spelen in het zand met allerlei traptractors en ander rijdend speelgoed geeft al veel speelplezier. Ook kun je op de boerderij het boerderijleven van dichtbij meemaken, ze hebben er koeien, paarden, konijnen, vogels en kippen

 10. 2/10

  2.

  Pannenkoekenhuis Bolle Jan

  Gezellig pannenkoekenhuis aan de weg van Denekamp naar Nordhorn. Gezellige zitjes buiten afgeschermd door een beukenhaag waardoor je erg veel privacy hebt. Leuke speeltuin voor de kleintjes. Er is zelfs een buitenkeukentje.

 11. 1/10

  1.

  Café-Restaurant De Molenberg

  Aan de achterzijde van het café restaurant bevindt zich een grote speeltuin met terras. De speeltuin beschikt naast de wip-wappen, schommels en klim- en glijtoestellen onder andere over een groot en kindvriendelijk luchtkussen, een elektronische graafmachine en zelfs een heus racecircuit. De kids zullen zich geen moment vervelen.

Liane

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Typisch Twents

  De Twentse wijngaarden; "Ie’j könt de leefde preuven in ’t glas!"

 2. Route-tips

  Langs water. Door natuur. Zonder Grenzen. Ontdek de Alte Kanalallee Naturtour.

 3. Slaaptijd!

  9x kamperen met kinderen in Twente. Hier hebben ze de tijd van hun leven

  Geschreven door Nicoline
 4. Culinair

  De lekkerste ijsjes in Ootmarsum-Dinkelland

  Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter