Accommodaties

Boek nu een van onze luxe 5 sterren campings!

Geschreven door

Liane

Leestijd 2 minuten 2790 x bekeken

Wist je dat er in Ootmarsum-Dinkelland twee zeer luxe 5-sterren ANWB top campings te vinden zijn? In heel Overijssel zijn in totaal 15 Top campings te vinden en 2 ervan staan in onze mooie gemeente!

Hoe word je een Top Camping?

De titel ANWB Top camping krijg je als je de maximale score van 5 sterren haalt bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Nederland en blinken uit in kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar actie of ontspanning, op een top camping vind je het allemaal! Er is aan alles gedacht om jou een topvakantie te bezorgen. Tijdens je kampeervakantie ben je op een 5 sterren camping van alle gemakken voorzien. De faciliteiten zijn uitgebreid en van uitstekende kwaliteit, zodat je je werkelijk nergens zorgen over hoeft te maken.

omgeven door bossen en velden

Safaritent Papillon
Safaritent Papillon

Papillon Country Resort

In Denekamp ligt Papillon Country Resort, omgeven door bossen, heidevelden en weiden. Een goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, maar op de camping is ook genoeg te beleven. Zo is er een recreatievijver waar je kan zwemmen, varen en relaxen.

omschrijving
omschrijving
Deze grote familiecamping beschikt over vlakke, ruime staanplaatsen op besloten velden met veel groen. Ben je niet in bezit van een eigen tent of caravan dan kun je natuurlijk ook een kant- en klaar ingerichte accommodatie boeken. Op Papillon vind je prachtige luxe glamping voorzieningen zoals stoere safarilodges en luxe cottages

Tentvilla De Witte Berg
Tentvilla De Witte Berg

Camping De Witte Berg

In Ootmarsum vlakbij het natuurgebied Het Springendal ligt De Witte Berg. Op het groene en boomrijke kampeerterrein zijn bijna driehonderd staanplaatsen te huur. Wie met eigen tent, camper of caravan komt, kan een plekje uitzoeken op de vlakke grasvelden.

Op het nieuwste deel is er privésanitair. Bij de zwemplas, zijn ligweiden, een klein zandstrand en een waterspeeltuin. Het zwembad met kleuterbad is overkapt en kan bij mooi weer helemaal open. Er zijn verschillende accommodaties te huur. Verspreid over het terrein staan luxe bungalowtenten, appartementen, vakantiehuisjes en lodges die allemaal zelfvoorzienend zijn.

op de pedalen!
op de pedalen!

Ontdek Noordoost Twente

Ontdek hoe mooi dit deel van Twente is tijdens een kampeervakantie of een weekendje weg. De campings zijn niet alleen een goede uitvalsbasis voor fiets- of wandeltochten die je via het goed onderhouden én grensoverschrijdende netwerk van fiets- en wandelpaden kunt ondernemen, maar in no time ben je ook in het aangrenzende buurland Duitsland waar je weer nieuwe, prachtige en kindvriendelijke bezienswaardigheden kunt ontdekken!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Liane

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

  1. Doe-tips

    Koningsdag in Dinkelland, vrijmarkt, muziek en meer

    Geschreven door Liane
  2. Doe-tips

    16 x Doe tips voor een onvergetelijke Meivakantie

    Geschreven door Denise
  3. Doe-tips

    10 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

    Geschreven door Liane
  4. Denekamp

    Als een stoomtram door Twente

Tip je vrienden

facebook twitter