1. 0/11
  '

  Accommodaties

  Met alle luxe genieten van het boerenleven

  Geschreven door

  Ootmarsum-Dinkelland

  Wil je graag een keer vertoeven op een boerderij, maar dan van alle luxe zijn voorzien? Dan heb je in Ootmarsum-Dinkelland volop keus! De prachtige locaties die meestal op een boerenerf liggen of de uitstraling hebben van een boerenerf kun je boeken van heel basic tot modern en van groot tot klein! Idylische plekjes, rust, ruimte en genieten van het échte boerenleven. Zet de tijd even stil en kom genieten van het prachtige landschap, de natuur, maar ook de koeien, schapen, kippen en alle andere boerderijdieren die op menig erf rondlopen. Een ritje op de trekker of een gezamenlijk diner, laat je inspireren of juist verrassen!

 2. 11/11

  11.

  Erve Broam

  Overnachten op een bijzonder Twents erfgoed, (maximaal 16 personen & 5 kleine kinderen ) waarbij het u aan luxe niet ontbreekt. Op deze plek kunt u genieten van de vakantieboerderij, de landelijke omgeving en van uitstapjes in regio Twente.

 3. 10/11

  10.

  Erfgoed Bossem

  Op het eeuwenoude erf verzorgen ze met liefde en toewijding de Brandrode runderen en ontvangen ze graag gasten om bij hen te eten, logeren en genieten van het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente, hét landgoed van Nederland.

 4. 9/11

  9.

  Hoeve Springendal

  RUST! Dat is een van de fijnste kenmerken van Hoeve Springendal. En nergens ervaar je de seizoenen zo fraai als juist hier. Overnachten, kamperen & beleven op historisch landgoed Hoeve Springendal. Op en rond het eeuwenoude erf aan de Brunninkhuizerbeek, op een steenworp afstand van de Duitse grens.

 5. 8/11

  8.

  B&B Erve Höwerboer

  Karakteristieke Twentse boerderij tot 16 personen, aan de rand van het prachtige stadje Ootmarsum en de twentse essen.

 6. 7/11

  7.

  Erve Toon'Boer

  Vroeger een stal waar de koeien stonden, tegenwoordig een prachtige B&B waar u heerlijk tot rust kunt komen. Gelegen in het mooie Mander, een Twentse buurtschap, dichtbij Ootmarsum, Tubbergen en de Duitse grens.

 7. 6/11

  6.

  Erve Deperman

  Puur genieten tussen de gebinten in het hartje van Twente. Erve Deperman is een gerenoveerd monumentaal erfgoed gericht op het samenspel tussen mensen, landbouw, erfgoed en groen.

 8. 5/11

  5.

  Vakantiewoning Het Kosthoes

  Erve Blokhorst is gelegen tussen de Horstweg en Hoonhorst in het buitengebied van Lattrop - Breklenkamp.
  Een fraai landweggetje leidt je naar het erf waarop zich " Het Kosthoes " bevind.

 9. 4/11

  4.

  Erve Fakkert

  Vakantiehuis, B&B tot 19 personen, aan de rand van het landelijke dorp Rossum. Rossum ligt tussen de plaatsen Oldenzaal, Denekamp en Ootmarsum in Twente.

 10. 3/11

  3.

  Erve Wezenberg

  Erve Wezenberg bestaat uit een camping met 50 plaatsen en daarnaast 3 appartementen (voor 2 of 4 personen) en 3 boerderijkamers (voor 2 of 4 personen). In de periode oktober t/m april wordt de accommodatie ook in zijn geheel aangeboden als groepsaccommodatie (maximaal 20 personen).

 11. 2/11

  2.

  Landgoed de Mosbeek - De Schure

  Verscholen tussen de natuurgebieden, het Springendal en de Manderseheide vindt u een saksische vakantiewoning 'de Schure' op Landgoed de Mosbeek.

 12. 1/11

  1.

  Erve Getkot

  In het buitengebied van Ootmarsum, het buurtschap Nutter in Twente, staan drie luxe en sfeervolle vakantiehuizen van Erve Getkot. Omgeven door de rustieke omgeving waar de natuur u uitnodigt om een heerlijke wandeling of fietstocht te maken.

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Culinair

  ‘Onze Koekenbakkers’ Proef & Geniet...

  Geschreven door Liane
 2. (Oude) Tradities

  Midwinterhoornblazen in Twente

  Geschreven door Liane
 3. Doe-tips

  19 x leuke decembertips!

 4. Route-tips

  Bijzondere route: de Bronnenroute door Het Springendal

Tip je vrienden

facebook twitter