Erve Getkot

In het buitengebied van Ootmarsum, het buurtschap Nutter in Twente, staan drie luxe en sfeervolle vakantiehuizen van Erve Getkot. Omgeven door de rustieke omgeving waar de natuur u uitnodigt om een heerlijke wandeling of fietstocht te maken.

Uw vakantiehuis in Twente is gelegen in het buurtschap Nutter, nabij Ootmarsum. In en rondom de rustieke omgeving van Ootmarsum kunt u heerlijk wandelen en fietsen te midden van de prachtige natuur.

Vanuit het vakantiehuis heeft u uitzicht over de essen en de weilanden, waar u ongestoord kunt genieten van de rust. Maar ook het bezoeken van het authentieke toeristenstadje Ootmarsum is een ware belevenis. De vele bezienswaardigheden waar u gewoon niet aan voorbij kunt.

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte, tot rust komen en volledig ontspannen!

Elk vakantiehuis van Erve Getkot is luxe en sfeervol ingericht, en zijn van alle gemakken voorzien. We beschikken over twee vakantiehuizen voor 4 personen en één vakantiehuis voor 6 personen.

De vakantiehuizen zijn in 2011 gerealiseerd. Er is veel tijd en zorg aan besteed om elk vakantiehuis zo in te richten, dat je het gevoel krijgt dat je 'thuiskomt'. De 4-persoons vakantiehuizen zijn voorzien van een infrarood sauna.

Voor meer informatie over de vakantiewoningen, prijzen en beschikbaarheid zie onze website www.ervegetkot.nl.

Of bekijk de website www.ervegetkot.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter