Hoeve Springendal

RUST! Dat is een van de fijnste kenmerken van Hoeve Springendal. En nergens ervaar je de seizoenen zo fraai als juist hier. Overnachten, kamperen & beleven op historisch landgoed Hoeve Springendal. Op en rond het eeuwenoude erf aan de Brunninkhuizerbeek, op een steenworp afstand van de Duitse grens.

Hier wilt volk wen!

(Hier zijn de mensen graag!: uitspraak van oma Brunninkhuis)

In het prachtige Twentse landschap midden in natuurgebied het Springendal op steenworp afstand van de Duitse grens, ligt het familiebedrijf Hoeve Springendal. Een vakantiepark in de natuur van Twente met de aandacht voor rust, natuur, comfort en nostalgie.

Ze hebben diverse mogelijkheden om jouw verblijf naar eigen wens in te vullen. De camping met 58 luxe comfortplaatsen, 10 nieuwe appartementen in de boerderij en 3 bungalows op een unieke ligging aan het beekdal of midden in de natuur.

Wandelen, fietsen en paardrijden op camping en vakantiepark Hoeve Springendal!

Hoeve Springendal is een echte natuurcamping in Twente en daardoor uitermate geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het is bij uitstek een geweldige locatie om te wandelen, fietsen en paardrijden in Overijssel. Vanaf het erf kunt u direct beginnen met de vele routes die daar beginnen. Verder ligt de Hoeve aan het wandel en fietsnetwerk. U kunt direct fietsend, wandelend en rijdend op uw paard kennismaken met de schoonheid en de rust van het Twentse landschap. Tevens tref je een folder infopunt aan. Hier kan je o.a. terecht voor informatie over gemeente Tubbergen, Fiets & Wandelroutes, inspiratie voor een leuk dagje uit, de gezelligste adressen voor eten, drinken en overnachten.

Natuur om op terug te komen

Rust en gastvrijheid staan op Hoeve Springendal in Ootmarsum (Overijssel) met hoofdletters geschreven. Nergens ervaar je de rust zoals hier op de hoeve in Twente. Eén met de natuur dat is ons motto. En dat ontbreekt niet op de Hoeve. In hun beekdal op de Hoeve groeien weer de orchideeën en vliegt de ijsvogel rond.

Kijk eens op hun site rond en ontdek wat er allemaal mogelijk is om jouw vakantie in Twente tot een heerlijk ontspannen, actieve en vooral plezierige ervaring te maken.

www.hoevespringendal.nl

Of bekijk de website www.hoevespringendal.nl/

Openingstijden

Het hele jaar open!


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter