Erve Deperman

Puur genieten tussen de gebinten in het hartje van Twente. Erve Deperman is een gerenoveerd monumentaal erfgoed gericht op het samenspel tussen mensen, landbouw, erfgoed en groen.

Erve Deperman is een monumentaal erfgoed in het hart van Twente gelegen nabij het kunststadje Ootmarsum.

Erve Deperman beschikt over een vijftal sfeervolle Boerderijkamers (voor totaal maximaal 16 personen) die zich bevinden in de voormalige potstal en hebben allen een eigen kleur en stijl.

Één boerderijkamer (oranje) op de begane grond is rolstoel toegankelijk en heeft een eigen koelkast, zithoek, T.V., WI-FI, haardroger en een inrijdouche met toilet.

Op de eerste etage bevinden zich vier (goud, groen, roze en blauw) ruime boerderijkamers tussen de gebinten. De roze en blauwe kamer zijn geschikt voor 2 personen. De gouden en groene kamer zijn geschikt voor 2-4 personen, waarvan 3 boxspring en eventueel een volwaardig bijzet bed (3de en 4de persoon slapen onder de hanenbalken).

Alle kamers zijn voorzien van boxspring bedden (90x210 cm) die aan elkaar of van elkaar gezet kunnen worden (wensen doorgeven bij reservering), een eigen douche/toilet, haardroger, bad-bedlinnen, T.V., Wi-Fi, en een zithoek.

De grote deel is de gemeenschappelijke ruimte waar iedereen naar eigen inzicht kan vertoeven, koken of gezellig samen zijn. Er is een complete keuken met voldoende tafels, stoelen en een zithoek. De zithoek sluit aan op een groot terras met een prachtig uitzicht op het erfbos. Ook vindt men in de deel een kast vol boeken, spellen, puzzels en informatie zoals fiets- en wandelroutes en bezienswaardigheden in Twente.

Mocht je vies terug komen dan is er nog gelegenheid om te wassen, drogen en strijken.

Erve Deperman is een goede locatie als startpunt voor allerlei activiteiten in de natuur of voor een culturele rondgang door Twente.

Dit alles biedt volop ruimte voor zowel individuele ontspanning als voor activiteiten in groepsverband: schilderen, vergaderen (wifi aanwezig), trainingen, muzikale bijeenkomsten en zo meer.

Al dan niet gecombineerd met een wandeling, een fietstocht of een gezellige maaltijd.

De gastvrouw en -heer hechten aan de Twentse natuur en cultuur en willen de sfeer van het plattelandsleven graag behouden. Gastvrijheid, rust en gezelligheid staan dan ook hoog in hun vaandel. De elementen mens, landbouw, erfgoed en groen zijn te zien in het vierdelige logo van Erve Deperman.

Sinds kort:

DE HOOISCHUUR

Slapen in de Hooischuur

Bij de ingang van het erf bevindt zich de gerenoveerde hooischuur met op de begane grond 3 éénpersoonskamers, een (gezamenlijke) douche en een toilet. Op de bovenverdieping is er een tweepersoonskamer met een eigen toilet en douche. Deze kamers zijn wat kleiner dan in de boerderij, maar wel voorzien van luxe boxspringsbedden en een eigen wastafel.

In de hal bevindt zich een keukenblok met koelkast voor het maken van koffie, thee of wat eten (kopjes, glazen, bestek, kookplaatje en pannen aanwezig).

De hooischuur is een ideale slaapplaats voor ouders met volwassen kinderen of groepjes vriend(inn)en. Maar ook als onderdeel van groepsbijeenkomsten biedt deze locatie extra slaapgelegenheid.

Ontbijt mogelijkheden op aanvraag, evenals bij de boerderijkamers.


Kortom: Erve Deperman een kleurrijke locatie voor mensen die houden van puur en natuurlijk; van eenvoud en gezellig samenzijn.

Of bekijk de website ervedeperman.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter