1. Walking dinner

  Walking dinner

  Walking Dinner - een uniek diner in vier uitstekende restaurants. Alle restaurants liggen op loopafstand van elkaar en zijn gesitueerd in historische panden, het oude raadhuis en het voormalige gemeentehuis van Denekamp.

  1. 4 locaties
  2. 78,00 voor 2 personen
 2. Diner Amerikaanse Schoolbus

  Diner Amerikaanse Schoolbus

  De Amerikaanse schoolbus komt voorrijden en jullie worden opgepikt voor een 3-gangen diner. De deuren gaan open en een voor een stappen jullie in. Onder het genot van een drankje, muziek en gezelligheid gaan we op pad naar het eerste restaurant.

  1. Actief Twente
  2. 85,00 per persoon
 3. Rondje Culinair Wandelen

  Rondje Culinair Wandelen

  Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje je te bieden heeft. Onderweg krijg je in verschillende restaurants een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 47,50 per persoon
 4. Dagje Ootmarsum

  Dagje Ootmarsum

  Kom een dagje cultuur snuiven en laat je inspireren in het pittoreske stadje Ootmarsum. Lekker shoppen in het gezellige centrum en je laten verwennen met een kop koffie en lunch bij de deelnemende horecazaken.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 18,50 per persoon
 5. Stadswandeling o.l.v. gids

  Stadswandeling o.l.v. gids

  Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje je te bieden heeft. Onderweg krijg je informatie over de historie, kunst en cultuur van het stadje.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 50,00 per uur per gids
 6. Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement van Museum Ton Schulten in samenwerking met restaurant de Pastorie.

  1. Museum Ton Schulten
  2. 12,00 per persoon
 7. Escape Game

  Escape Game

  Deze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken?

  1. RV Actief/Het Everloo
  2. 17,50 per persoon (de prijs is afhankelijk van de groepsgrootte)
 8. Roadtrip in een oldtimer

  Roadtrip in een oldtimer

  Oldtimerrijden voor een dag! Ontdek Twente in een oldtimer van Nostalgisch Rijden. Je rijdt een prachtige route met een compleet verzorgd dagarrangement. Leuke activiteiten en gezellige stops met prachtige bezienswaardigheden.

  1. Nostalgisch Rijden
  2. 165,00 - 195,00 per oldtimer (incl. 2 bestuurders)
 9. Trekkerrijden in Twente

  Trekkerrijden in Twente

  Rijdend op een oldtimer trekker beleef je een authentieke Twentse boerenervaring! In rustig tempo rijd je over zandwegen en boerenlandweggetjes door het Twentse grensgebied.

  1. Trekkerrit Twente
  2. 65,00 - 90,00 per persoon (de prijs is afhankelijk van de groepsgrootte)
 10. Actief Twente

  Actief Twente

  Actief Twente is gespecialiseerd in alles wat beweegt voor de actieve bezoeker van het mooie Twente. Ze bieden verhuur van e-choppers, loopfietsen, scooters, fietsen, kano's, solex, Tuk Tuk, Fat Max en nog veel meer!

  1. Actief Twente
  2. 25,00 - 75,00 per persoon (de prijs is afhankelijk van keuze voertuig)
 11. Twente Toer

  Twente Toer

  Twente Toer verhuurt Buggy's, Tuktuks, E-choppers, Fatmax, E-Beach Cruiser, Scooters en nog veel meer maar natuurlijk ook de gewone E-bikes.

  1. Twente Toer - E Chopper, Fiets, TukTuk, Buggy en Fatmax verhuur in Ootmarsum
  2. 20,00 - 100,00 per persoon (de prijs is afhankelijk van keuze voertuig)
 12. Twents Kwartiertje

  Twents Kwartiertje

  't Twents Kwartiertje ligt midden in hartje Twente. Ze organiseren themafeesten, bedrijfsuitjes, teamuitstapjes en tochten voor jong en oud. Tevens verhuur solex, tuktuk, scooters en e-chopper.

  1. 't Twents Kwartiertje
  2. 20,00 - 75,00 per persoon (de prijs is afhankelijk van keuze voertuig)
 13. Kaasworkshop

  Kaasworkshop

  Zelf kaas maken? Kom naar Landgoed Kaamps in Deurningen en doe mee met de workshop kaasmaken. Als volleerd kaasmaker ga je met je eigen kaasje weer naar huis.

  1. Landgoed Kaamps
  2. 37,50 per persoon
 14. Outdoor Lasergame

  Outdoor Lasergame

  Bij Bonanza beleef je lasergamen 2.0! Een superrealistische spelervaring staat voorop. Dit gebeurt door middel van de allernieuwste lasergamewapens en camouflage outfits. Voor een optimale spelbeleving hebben ze een speelveld van ca. 3600m2.

  1. Lasergame & Spelverhuur Bonanza
  2. 10,00 per persoon (minimum per groep € 100,-)
 15. High Tea & Rondleiding

  High Tea & Rondleiding

  Na je rondleiding door Huis Singraven kun je genieten van een heerlijke high tea in de authentieke keuken van het Huis. De high tea wordt geserveerd voor minimaal 8 en maximaal 12 personen.

  1. Huis Singraven
  2. 32,50 per persoon
 16. Hoe melk ik een koe?

  Hoe melk ik een koe?

  Tijdens deze workshop leer je hoe je een koe moet melken, zoals de boeren vroeger ook deden. Na afloop ontvang je een officieel melkdiploma!

  1. Erve Broam
  2. 7,50 - 10,00 per persoon
 17. Kom es Kiek'n

  Kom es Kiek'n

  Kom een kijkje nemen bij Erve Kuiper! Het lekkerste ijs van Europa wordt hier gemaakt. Boer Erik vertelt over de bijzondere Jersey koeien en de melk die zij geven.

  1. Erve Kuiper
  2. 60,00 per groep
 18. Heerlijk BOERgondisch

  Heerlijk BOERgondisch

  Vooral het beleven en genieten van eten en drinken staat bij Erve Elferman centraal. Respect voor mens, dier, bodem en lucht is belangrijk op landgoedboerderij Erve Elferman.

  1. Boerderij Erve Elferman
  2. 49,00 - 75,00 per persoon
 19. Othmar Brouwerijtour

  Othmar Brouwerijtour

  Ervaar de smaakvolle brouwerijtour van Othmar Bier. Onder leiding van één van de brouwkenners word je meegenomen langs de verschillende brouwprocessen.

  1. Othmar Brouwerij
  2. 16,50 - 25,00 per persoon
 20. Rondleiding Stokerij Sculte

  Rondleiding Stokerij Sculte

  Ontdek je eigen smaak in de proefkamer van Stokerij Sculte. Wil je weten welke stadia ze doorlopen om tot een goede fruitjenever of whisky te komen? Boek dan een rondleiding bij stokerij Sculte.

  1. Stokerij Sculte
  2. 12,50 per persoon
 21. Rooie Wangen fietsen

  Rooie Wangen fietsen

  Rooie Wangen, een fietstocht van 20 km door het mooie Twentse land, door weilanden en bos, langs lanen en door oer gebieden. Als je op een mooie dag deze tocht gefietst hebt ontdek je dat je rode wangen hebt gekregen!

  1. Engels'Tuin
  2. 21,50 per persoon
 22. Frisse Neus wandelen

  Frisse Neus wandelen

  De wandeling is gericht op mooie vergezichten en bijzondere plekjes. Je doet er ruim een uur over. Gewoon lekker een frisse neus halen dus. Onderweg zijn genoeg bankjes om even uit te rusten en extra te genieten van dit cultuurhistorische gebied.

  1. Engels'Tuin
  2. 21,50 per persoon
 23. Vind de verdwenen sleutel

  Vind de verdwenen sleutel

  Word een echte detective en zoek mee naar de verdwenen sleutel bij Landgoed Kaamps in Deurningen. Door middel van leuke en uitdagende opdrachten verken je het hele landgoed om uiteindelijk de verdwenen sleutel te kunnen vinden.

  1. Landgoed Kaamps
  2. 9,95