1. Twentse Table d'hôte

  Twentse Table d'hôte

  Niets schept zo’n band dan gezellig bij elkaar aan tafel schuiven met echt lekker eten en een goed glas wijn erbij. Op en top genieten: van de diversiteit van je tafelgenoten en van al het moois dat uit de boerderijkeuken komt.

  1. Erfgoed Bossem
  2. 54,00 per persoon
 2. Stadswandeling o.l.v. gids

  Stadswandeling o.l.v. gids

  Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje je te bieden heeft. Onderweg krijg je informatie over de historie, kunst en cultuur van het stadje.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 50,00 per uur per gids
 3. Warm Wellness arrangement

  Warm Wellness arrangement

  Hoe fijn is het om in deze roerige tijd even de ‘off-knop’ in te drukken en een paar dagen rust, warmte en de natuur op te zoeken? Kom dan genieten van het Warm Wellness arrangement in Twente. Zeer geschikt voor vriendinnen om samen te genieten

  1. 2 locaties
 4. Walking dinner

  Walking dinner

  Walking Dinner - een uniek diner in vier uitstekende restaurants. Alle restaurants liggen op loopafstand van elkaar en zijn gesitueerd in historische panden, het oude raadhuis en het voormalige gemeentehuis van Denekamp.

  1. 4 locaties
  2. 39,00 per persoon
 5. Rondje Culinair Wandelen

  Rondje Culinair Wandelen

  Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje je te bieden heeft. Onderweg krijg je in verschillende restaurants een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 47,50 per persoon
 6. Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement van Museum Ton Schulten in samenwerking met restaurant de Pastorie.

  1. 2 locaties
  2. 16,50 per persoon
 7. Escape Game

  Escape Game

  Deze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken?

  1. RV Actief/Het Everloo
  2. 17,50 per persoon (de prijs is afhankelijk van de groepsgrootte)
 8. Roadtrip in een oldtimer

  Roadtrip in een oldtimer

  Oldtimerrijden voor een dag! Ontdek Twente in een oldtimer van Nostalgisch Rijden. Je rijdt een prachtige route met een compleet verzorgd dagarrangement. Leuke activiteiten en gezellige stops met prachtige bezienswaardigheden.

  1. Nostalgisch Rijden
  2. 165,00 - 195,00 per oldtimer (incl. 2 bestuurders)
 9. Trekkerrijden in Twente

  Trekkerrijden in Twente

  Rijdend op een oldtimer trekker beleef je een authentieke Twentse boerenervaring! In rustig tempo rijd je over zandwegen en boerenlandweggetjes door het Twentse grensgebied.

  1. Trekkerrit Twente
  2. 65,00 - 90,00 per persoon (de prijs is afhankelijk van de groepsgrootte)
 10. Actief Twente

  Actief Twente

  Actief Twente is gespecialiseerd in alles wat beweegt voor de actieve bezoeker van het mooie Twente. Ze bieden verhuur van e-choppers, loopfietsen, scooters, fietsen, kano's, solex, Tuk Tuk, Fat Max en nog veel meer!

  1. Actief Twente
  2. 25,00 - 75,00 per persoon (de prijs is afhankelijk van keuze voertuig)
 11. Twente Toer

  Twente Toer

  Twente Toer verhuurt Buggy's, Tuktuks, E-choppers, Fatmax, E-Beach Cruiser, Scooters en nog veel meer maar natuurlijk ook de gewone E-bikes.

  1. Twente Toer - E Chopper, Fiets, TukTuk, Buggy en Fatmax verhuur in Ootmarsum
  2. 20,00 - 100,00 per persoon (de prijs is afhankelijk van keuze voertuig)
 12. Kaasworkshop

  Kaasworkshop

  Zelf kaas maken? Kom naar Landgoed Kaamps in Deurningen en doe mee met de workshop kaasmaken. Als volleerd kaasmaker ga je met je eigen kaasje weer naar huis.

  1. Landgoed Kaamps
  2. 37,50 per persoon
 13. Outdoor Lasergame

  Outdoor Lasergame

  Bij Bonanza beleef je lasergamen 2.0! Een superrealistische spelervaring staat voorop. Dit gebeurt door middel van de allernieuwste lasergamewapens en camouflage outfits. Voor een optimale spelbeleving hebben ze een speelveld van ca. 3600m2.

  1. Lasergame & Spelverhuur Bonanza
  2. 17,50 per persoon (minimum 8 personen)
 14. High Tea & Rondleiding

  High Tea & Rondleiding

  Na je rondleiding door Huis Singraven kun je genieten van een heerlijke high tea in de authentieke keuken van het Huis. De high tea wordt geserveerd voor minimaal 8 en maximaal 12 personen.

  1. Huis Singraven
  2. 32,50 per persoon
 15. Hoe melk ik een koe?

  Hoe melk ik een koe?

  Tijdens deze workshop leer je hoe je een koe moet melken, zoals de boeren vroeger ook deden. Na afloop ontvang je een officieel melkdiploma!

  1. Erve Broam
  2. 7,50 - 10,00 per persoon
 16. Kom es Kiek'n

  Kom es Kiek'n

  Kom een kijkje nemen bij Erve Kuiper! Het lekkerste ijs van Europa wordt hier gemaakt. Boer Erik vertelt over de bijzondere Jersey koeien en de melk die zij geven.

  1. Erve Kuiper
  2. 60,00 per groep
 17. Heerlijk BOERgondisch

  Heerlijk BOERgondisch

  Vooral het beleven en genieten van eten en drinken staat bij Erve Elferman centraal. Respect voor mens, dier, bodem en lucht is belangrijk op landgoedboerderij Erve Elferman.

  1. Boerderij Erve Elferman
  2. 49,00 - 75,00 per persoon
 18. Othmar Brouwerijtour

  Othmar Brouwerijtour

  Ervaar de smaakvolle brouwerijtour van Othmar Bier. Onder leiding van één van de brouwkenners word je meegenomen langs de verschillende brouwprocessen.

  1. Othmar Brouwerij
  2. 16,50 - 25,00 per persoon
 19. Rondleiding Stokerij Sculte

  Rondleiding Stokerij Sculte

  Ontdek je eigen smaak in de proefkamer van Stokerij Sculte. Wil je weten welke stadia ze doorlopen om tot een goede fruitjenever of whisky te komen? Boek dan een rondleiding bij stokerij Sculte.

  1. Stokerij Sculte
  2. 12,50 per persoon
 20. 3-Daags Fietsarrangement

  3-Daags Fietsarrangement

  Fiets deze prachtige route door Twente en ontdek onderweg onze prachtige parels. Je kunt starten in Enschede of Ootmarsum-Dinkelland

  1. 2 locaties