Beauty & Wellness

Word verliefd op het najaar

Laat je meevoeren met het rustige ritme van het seizoen. Juist nu is een dagje wellness zo fijn en zó goed voor je. Boek een heerlijk voorjaarsarrangement bij een van onze wellnesslocaties en en maak van deze lente jouw favoriete seizoen!

Wellnessboerderij `t Bellinckhofje

Welkom bij Wellnessboerderij ’t Bellinckhofje, gelegen aan de Bellinckhofweg 7 te Weerselo. Ontspanning staat op de 1e plaats, voor een totale wellness voor lichaam en geest.

Wellnessboerderij De Kroesweffer

Natuur, Wellness

De Kroesweffer is de plek om even helemaal tot rust te komen, te ontspannen en te genieten van de wellness en de behandelingen die met aandacht & liefde worden gegeven.

Spa & Wellness de Wiemsel

Wellness

"Spa & Wellness de Wiemsel" is een wereld op zich, waar wellness op holistische wijze wordt benaderd. Geniet van ontspannende aroma-olie-massages, verzorgende gezichtsbehandelingen of een nieuwe hairstyling. Ontspan en doe nieuwe energie op.

Spa boerderij Nutter

Natuur, Wellness

Spa boerderij Nutter (dicht bij Ootmarsum) is een kleinschalige wellness in een unieke omgeving. Ervaar wat de natuur ons geeft.

Erve Broam

Beamer, Exclusief voor één groep, Vaatwasser, Oplaadpunt elektrische auto, Bedlinnen aanwezig

Overnachten op een bijzonder Twents erfgoed, (maximaal 16 personen & 5 kleine kinderen ) waarbij het u aan luxe niet ontbreekt. Op deze plek kunt u genieten van de vakantieboerderij, de landelijke omgeving en van uitstapjes in regio Twente.