Culinair

Heerlijke High Tea, de lekkerste adresjes

Geschreven door

Liane

Leestijd 2 minuten 12021 x bekeken

De blaadjes aan de bomen kleuren goudgeel...de buitentemperatuur zakt steeds een graadje meer richting het vriespunt...brrrr, koud? welnee, het najaar is de perfecte periode om lekker warm binnen bij de kachel te genieten van een heerlijke High Tea. In Ootmarsum-Dinkelland kun je terecht op een aantal mooie plekjes...we hebben er alvast een paar voor je op een rijtje gezet.

Restaurant de Watermolen

Restaurant de Watermolen ligt middenin op het prachtige Landgoed Singraven. Hier kun je genieten van een High Tea van verrassende Twentse producten! De Twentse high tea bestaat uit originele en huisgemaakte gerechtjes, o.a. muffin met boerenjongens, scones met jam van 't Nije Eskes, lolly van kruidkoek gedipt in sagenlikeur en chocolade....en nog veel meer!

Twentse High Tea
Twentse High Tea

Theehuis Dennenoord

Op een van de mooiste locaties in Twente, tussen Vasse en Ootmarsum, ligt Theehuis Dennenoord. Het Theehuis is een origineel houten pandje uit 1921 waar nostalgie de moderne tijd ontmoet. De High Tea bestaat o.a. uit scones, clotted cream & jam, theebrood, gebak, sandwiches, hartige hapjes en een voorgerecht Inclusief onbeperkt thee.

Theehuis Dennenoord
Theehuis Dennenoord

De Stiftsjuffer

Op het romantische Stift in Weerselo kun je bij De Stiftsjuffer genieten van een heerlijke High tea: "Stiftsgenieten" voor minimaal 2 personen. Een een rijk assortiment van zoete en hartige hapjes zoals cupcakes, scones, brownies, koekjes, sandwiches met vis, vlees en vegetarisch beleg, wraps, lemon cream, slagroom en marmelade, alles uit eigen keuken. Hierbij wordt onbeperkt koffie en thee geserveerd.

De Stiftsjuffer
De Stiftsjuffer

Theeschenkerij Mössems

Wederom een uniek plekje, Mössems is gevestigd in een oude graanschuur. Nu herbergt ze een authentieke theeschenkerij. Deze staat bekend om haar diverse theesoorten van verse kruiden. De high tea bij Mössems kent een verrassende variatie waarbij prijs en kwaliteit in een goede verhouding staat. Er is volop gelegenheid binnen ontspannen te genieten van een heerlijke kop thee of koffie met lekkers. Op afspraak verzorgen ze een uitgebreide High Tea of Afternoon Tea met hartige en zoete lekkernijen.

Mössems
Mössems

Natuurlijk kun je nog op veel meer plekken genieten van een heerlijke High Tea, kijk hier voor alle adressen

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Liane

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. In het spoor van Van Ruisdael en Hobbema Ootmarsum vastleggen

 2. Doe-tips

  Koningsdag in Dinkelland, vrijmarkt, muziek en meer

  Geschreven door Liane
 3. Doe-tips

  15 x Doe tips voor een onvergetelijke Meivakantie

  Geschreven door Denise
 4. Doe-tips

  10 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

  Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter