Restaurant De Watermolen

Welkom bij Watermolen Singraven. Even buiten Denekamp ligt een stukje verleden dat opvallend goed bewaard is gebleven: het Landgoed Singraven. Al in het jaar 1380 wordt dit unieke landgoed in de boeken vermeld.

Vlakbij het Huis Singraven, midden op het landgoed, vindt u Restaurant De Watermolen. Een Saksisch restaurant met smakelijke lunch- en à la carte gerechten. Door de ligging en oorsprong als molenaarshuis is het een onlosmakelijk verbonden met de rivier de Dinkel en de watermolen van dit Twentse cultuurmonument. De Twentse inrichting van het Restaurant past naadloos in de sfeervolle, schilderachtige omgeving. Eeuwenlang maakten de boeren hier, onder het genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. Restaurant

Als Restaurant heeft De Watermolen zich in de loop der jaren een bijzonder goede naam verworven. Het hele jaar door kunt u er genieten van wat de uitstekende keuken te bieden heeft. Van de echte Twentse pannenkoek en de beroemde Twentse koffietafel met de heerlijke Twentse krentewegge tot de niet te versmaden wildschotels in het jachtseizoen en de overheerlijke aspergegerechten in het aspergeseizoen.

In de lente- en zomerzon geniet u op één van de twee lommerrijke terrassen langs de Dinkel van het ruisen van de eeuwenoude bomen, het geluid van de stuw in de Dinkel en de draaiende watermolen. Restaurant De Watermolen is de ideale plek om te onthaasten. De Watermolen is een Restaurant voor alle seizoenen.

Al sinds generaties zorgt de familie Dissel voor een aangename en gemoedelijke sfeer in het Restaurant. Nog altijd staat Twentse gastvrijheid hier hoog in het vaandel. U bent meer dan van harte welkom! Schiphorstdijk 4

Of bekijk de website www.watermolen-singraven.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet
Ligging
  • Aan het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter