****

Recreatiepark Kaps

Ben je op zoek naar een gemoedelijke familiecamping in het prachtige Tubbergen in Overijssel? Dan ben je bij Recreatiepark Kaps aan het juiste adres. Een camping met diverse kampeerplaatsen, safaritenten, bungalows én groepsaccommodaties.

Zo'n 7 kilometer buiten Ootmarsum, in Tubbergen, vind je Recreatiepark Kaps. Deze familiecamping heeft, met diverse kampeerplaatsen, safaritenten, bungalows én groepsaccommodaties, een ruim aanbod.

Je verblijft in een groene, rustige omgeving waar genoeg te doen is voor jong en oud(ers).

Kinderen hoeven zich bij Kaps niet te vervelen. Ze kunnen ravotten in het zwembad, (water)speeltuinen of op het sportveld. Ook voor wandelaars en fietsers is er genoeg te ontdekken in de omgeving.

Kamperen

Kaps kent verschillende kampeermogelijkheden. Van Trekkersplaatsen tot Comfortplaats plus. Aan alles is gedacht.

Accomodatie huren

Bij recreatiepark Kaps denken ze met je mee als het gaat om de juiste accommodatie. Zo zijn er speciale kinderbungalows voor jonge gezinnen, trekkershutten, groepsaccommodaties en alles daar tussen in. En heb je zelf geen tent, maar wil je wel het echte campingleven ervaren, dan huur je gewoon een volledig ingerichte safaritent.

Restaurant Troubadour

Het sfeervolle restaurant beschikt over een uitstekende keuken, die niet alleen door gasten van het park wordt gevonden, maar ook ver daarbuiten. Of je nu voor een 'kleine hap' komt, of een uitgebreid diner: je bent van harte welkom. Speciaal voor de kleintjes is er een kindermenu en kunnen ze na het eten ravotten en spelen in de nabijgelegen binnen- of buitenspeeltuin. Want als de kinderen het leuk hebben...dan hebben de ouders ook vakantie.

Binnenspeeltuin

Is het minder goed weer? Dan kunnen de kinderen lekker spelen in de overdekte binnenspeeltuin. De indoor speeltuin wordt ook wel 'de speelboerderij' genoemd en is geschikt voor kinderen t/m 10 jaar oud. Een plek waar veel ruimte is en een overvloed aan (veilige) speeltoestellen. Klim op de klimmuur, glij van glijbaan en leg een spannend parcours af - op hoogte - in de vele klimtoestellen!

Buitenspeeltuin mét airtrampoline

Naast de entree van het park vind je de grote buitenspeeltuin. Volop mogelijkheden om te klimmen & klauteren. Populair is de hoge glijbaan en grote airtrampoline. Heb je het hypermoderne 'Sona' al wel eens gezien? Dit is een interactief spel waarbij een camera de bewegingen van de spelers volgt. Met één druk op de knop start je het spel: Gegarandeerd speelplezier!

Je leest het al, bij recreatiepark Kaps ben je aan het juiste adres voor een onbezorgde familievakantie. En dat alles in de sprookjesachtig mooie natuur van Noordoost Twente.

Recreatiepark Kaps; hét vertrekpunt om natuurlijk Twente te ontdekken

Klik hier om te zien wat voor moois Kaps nog meer heeft.

Of bekijk de website kaps.ardoer.com

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
 • Buiten het centrum
 • Landelijk gelegen
Faciliteiten
 • (Indoor) speeltuin
 • Animatie in hoogseizoen
 • Fietsverhuur
 • Honden toegestaan
 • Oplaadpunt elektrische auto
 • Outdoor Zwembad
 • Restaurant
Faciliteiten camperplaats
 • Douche aanwezig
 • Honden toegestaan
 • Oplaadpunt elektrische auto
Wifi
 • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter