***

Hotel de Rozenstruik

Hotel De Rozenstruik, is een informeel modern hotel gelegen aan de rand van het historische centrum van Ootmarsum, omringd door een tuin en een aantal terrassen. Tevens beschikt het hotel over een royale parkeerplaats.

In de stijlvolle lounge is het ´s avonds aangenaam vertoeven bij het haardvuur of aan de gezellige bar. De 14 smaakvolle kamers, elk met eigen aankleding en karakter, zijn voorzien van douche, tv, en telefoon, Tevens beschikt Hotel de Rozenstruik over een aantal royaler opgezette comfort kamers voorzien van bureau, breedbeeld LCD tv en gratis WiFi. Hotel de Rozenstruik is de ideale uitvalsbasis voor een korte vakantie of een paar daagjes heerlijk genieten van de vele galeriëen en verschillende musea in Ootmarsum. Raadpleeg ook onze internet site voor een vollediger beeld. Het gehele jaar door heeft Hotel de Rozenstruik aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld.
Arrangementen


Kamer reserveren

Standaard kamer Kamers, elk met eigen aankleding en karakter, zijn voorzien van douche , toilet, LCD-tv, telefoon en gratis WiFi. Aantal beschikbaar: 7
Aantal personen: 2

Comfort kamer Smaakvolle kamers, zijn voorzien van douche, toilet, LCD-tv, telefoon en gratis wifi . Deze zijn tevens voorzien van grotere breedbeeld LCD televisie comfortabel zitje bureau en salontafel. Twee comfort kamers bevinden zich op de begane grond (rolstoelvriendelijk). De familie kamer op de 2e verdieping met extra slaapkamer (max 5 personen).
Aantal beschikbaar: 6
Aantal personen: 2 maximaal 3 personen

Eenpersoons kamer Smaakvolle kamer,is voorzien van comfortabel zitje, douche, toilet, LCD tv, telefoon en gratis WiFi. Aantal beschikbaar: 1
Aantal personen: 1

Of bekijk de website www.rozenstruik.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Kinderstoel aanwezig
Faciliteiten hotel
  • Familiekamers
  • Gratis Wifi
  • Roomservice
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter