Hotels

 1. Hotel Van Der Maas

  Hotel Van Der Maas ***

  Adres
  Grotestraat 7, 7631BT Ootmarsum

  Het hotel ligt in het landelijke Ootmarsum, in het hart van een van de mooiste landschappen in Twente, en is een waar paradijs voor fietsers, wandelaars en kunstliefhebbers.

  Aantal sterren
  3
 2. Hotel De Landmarke

  Hotel De Landmarke ***

  Adres
  Rossumerstraat 5, 7636PK Ootmarsum

  U verblijft in een sfeervol hotel met eigen parkeerterrein, lift, lounge met openhaard, gratis Wifi, gratis fietsen (bij boeking van half-pension), overdekt zwembad, sauna en solarium. E-bikes te huur voor € 19,50 per dag.

  Aantal sterren
  3
 3. Hotel Twents Gastenhoes.

  Hotel Twents Gastenhoes. ***

  Adres
  Molenstraat 22, 7631AZ Ootmarsum

  Het hotel beschikt over een ruime, gezellige lounge. De lounge leent zich bij uitstek om 's avonds comfortabel en rustig na te genieten van een geslaagde vakantiedag.

  Aantal sterren
  3
 4. Parkhotel de Wiemsel & Restaurant de Wanne

  Parkhotel de Wiemsel & Restaurant de Wanne ****

  Adres
  Winhofflaan 2, 7631 HX Ootmarsum

  Omgeven door de weilanden en bossen van Twente, aan de rand van het kunstenaarsstadje Ootmarsum ligt een plek waar u kunt ontspannen, nieuwe energie opdoen en met volle teugen kunt genieten

  Aantal sterren
  4
 5. Hotel de Rozenstruik

  Hotel de Rozenstruik ***

  Adres
  Denekamperstraat 15, 7631AA Ootmarsum

  Hotel De Rozenstruik, is een informeel modern hotel gelegen aan de rand van het historische centrum van Ootmarsum, omringd door een tuin en een aantal terrassen. Tevens beschikt het hotel over een royale parkeerplaats.

  Aantal sterren
  3
 6. Stadshotel Ootmarsum

  Stadshotel Ootmarsum ***

  Adres
  Westwal 1, 7631 BM Ootmarsum

  De Twentse gastvrijheid staat in Ootmarsum hoog in het vaandel. In Stadshotel Ootmarsum ondervindt u dit dagelijks tijdens uw verblijf.

  Aantal sterren
  3
 7. Hotel Frans op den Bult

  Hotel Frans op den Bult ***

  Adres
  Hengelosestraat 8, 7561RT Deurningen

  Bij Frans op den Bult kunt u overnachten, heerlijk eten, maar tevens (zakelijke) feestjes organiseren of via onze cateringservice eten bestellen. Het is ondertussen al 185 jaar geleden sinds u voor het eerst van ons geweldige eten en slaapverblijf kunt genieten.

  Aantal sterren
  3
 8. Hotel Wyllandrie

  Hotel Wyllandrie ***

  Adres
  Tichelwerk 1, 7631 CJ Ootmarsum

  Bovenop de top van de Kuiperberg (71 meter) aan de rand van Ootmarsum ligt Hotel Wyllandrie, het hotel heeft vanwege deze mooie ligging een waanzinnig uitzicht over de omgeving. Of u nu komt om tot rust te komen, actief op stap te gaan in de mooie omgeving of een van de vele ander mogelijkheden welke deze omgeving rijk is, zeker is dat u een zeer aangenaam verblijf zult hebben!

  Aantal sterren
  3
 9. Villavélo Twente

  Villavélo Twente

  Adres
  Molenstraat 22, 7631AZ Ootmarsum

  Villavélo Twente’ is de naam geworden van een uniek samenwerkingsverband tussen hotel Twents Gastenhoes en Bike Challenge van oud beroepswielrenner Maarten Nijland.

 10. Hotel Restaurant Dinkeloord

  Hotel Restaurant Dinkeloord ***

  Adres
  Denekamperstraat 48, 7588 PW Beuningen

  In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan het riviertje de Dinkel, vindt u het Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. In de bosrijke omgeving van dit hotel kunt u uitstekend terecht voor indrukwekkende fiets- en wandeltochten.

  Aantal sterren
  3
 11. moveINN hostel

  moveINN hostel

  Adres
  Am Sportpark 9 (navigatie: Wehrmaate 30), D48531 Nordhorn (Duitsland)

  moveINN is een gemoedelijk, modern en rolstoelvriendelijk hostel met 94 slaapplekken voor schoolgroepen, conferentiegasten, gezinnen en individuen. Wij verrassen onze bezoekers met mooie kamers, goed eten en creatieve gerechten.