Hotels in Ootmarsum - Dinkelland lift

Ben je op zoek naar een hotel in een omgeving waar natuur, rust en gezelligheid samenkomen? Kijk dan naar een hotel in Ootmarsum-Dinkelland. Hier hebben we een gevarieerd aanbod voor diverse overnachtingen, modern of juist authentiek. Er is een ruime keuze aan hotels in alle prijsklassen. Heb je voorkeur voor een gezellig stadshotel of zoek je meer de rust bij een hotel aan de rand van Ootmarsum, alles is mogelijk. Genieten van comfort, gastvrijheid en kwaliteit, dat is waar de hotels in Ootmarsum-Dinkelland voor staan. In de buurt van de mooiste natuurgebieden of in het authentieke kunststadje Ootmarsum. Kijk en ontdek welk hotel bij jou past.

Hotels in Ootmarsum-Dinkelland

HOTELS IN OOTMARSUM-DINKELLAND##

Even een paar dagen er tussenuit of wellicht een weekje of nog langer. Kom dan naar Ootmarsum Dinkelland. Een prachtige omgeving met mooie hotels en andere accommodaties. Overnachten in een kleine kamer of een suite. Hotels met alleen kamer en ontbijt en hotels met wellness en een gastronomisch restaurant. Je vindt het in Ootmarsum-Dinkelland.
ARRANGEMENTEN
De meeste hotels in Ootmarsum en Denekamp bieden diverse arrangementen. Van heel simpel tot uitgebreid. Van culinaire arrangementen, fietsarrangementen tot wandelarrangementen, de hotels hebben een divers aanbod. Even een paar dagen weg met je partner of wellicht met je gezin. Diverse hotels beschikken over familiekamers of mogelijkheden om samen met je familie te overnachten. Maar ook als je een heerlijke dag gefietst hebt in de mooie omgeving van Ootmarsum-Dinkelland, dan wil je niet nog een heel eind weer terugrijden naar huis. Boek dan een hotelletje, geniet van een heerlijk diner, een goede nachtrust en sta ’s ochtends fris weer op en start de dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Zo maak je van een dagje uit een fantastische beleving.

OMGEVING OOTMARSUM-DINKELLAND
Wil je de prachtige, natuurlijke omgeving van Ootmarsum-Dinkelland beter leren kennen? Boek dan een hotel in deze mooie, glooiende omgeving. Diverse fietsroutes, gebaseerd op fietsknooppunten, maar ook een uitgebreid wandelnetwerk kun je hier ontdekken. En na zo’n fietstocht of wandeling dan kun je heerlijk vertoeven op een gezellig terras op één van de vele leuke pleintjes in de dorpjes in de omgeving. Of op het terras van jouw hotel uiteraard. De avond sluit je dan af met een lekkere maaltijd. Het aanbod van culinaire versnaperingen verschilt van heel simpel tot gastronomische hoogstandjes.

OOTMARSUM OP DE FIETS
Ben jij wel avontuurlijk aangelegd, is de natuur jouw tweede huis, dan is een fietsvakantie in Ootmarsum-Dinkelland een aanrader! Heerlijk genieten op je racefiets, tourfiets of mountainbike door de Twentse bossen, langs mooie riviertjes en door een glooiend landschap! Diverse hotels zijn dan ook helemaal gericht op de fietsende toerist. Sfeervol ingerichte kamers is één, maar een goede stalling voor je fiets is zeker zo belangrijk. En daar hebben vele hotels goed op ingespeeld. Neem nou VillaVelo in Ootmarsum, een hotel waar je zelfs een eigen fietswerkplaats vindt en een wasruimte voor je sportkleding. Daarnaast bieden ze voedzame diners en kun je je fiets veilig stallen. Maar ook hotel de Landmarke is zo’n hotel aan de rand van Ootmarsum waar je als (tour)fietser goed kunt toeven. En zo zijn er meer hotels die volop rekening houden met de sportieve activiteiten. Ontspan, relax, geniet en wees lekker actief.

Bekijk de cityhotels in Ootmarsum
Bekijk alle hotels in Ootmarsum
Bekijk alle hotels in Denekamp
Bekijk alle hotels in Dinkelland