Er lekker even tussenuit

Bloem

Even een paar dagen er tussenuit? Boek dan een leuk arrangement bij één van de zeven Cityhotels in Ootmarsum. Gastvrijheid, kwaliteit en een flinke dosis Twentse nuchterheid zijn de basis van het verblijf. De prachtige omgeving verkennen via de vele fietsroutes of wandelroutes of genieten van het prachtige kunststadje Ootmarsum? De Cityhotels zijn de uitvalsbasis om dit te gaan ondernemen.

Deze hotels bieden naast hun reguliere aanbod ook verschillende aantrekkelijke arrangementen. Op deze pagina is meer informatie te vinden over de zeven Cityhotels in Ootmarsum en wat zij te bieden hebben.

Activiteiten

Wat te doen in Ootmarsum

Ontdek de prachtige omgeving van Ootmarsum

Natuurgebied Springendal

Natuur, Sportief

De tuin van Nederland’ luidt de bijnaam van dit stukje Twente bij Ootmarsum. Schilderachtige kwelvijvers, watervalletjes en smalle beekjes midden in het bos.

Park en Arboretum landgoed Singraven

Erfgoed, Natuur

Een bezichtiging van het park en arboretum is zeer de moeite waard. Het tuin- en landschapsontwerp en de bijzondere planten die u er kunt zien zijn in alle jaargetijden een lust voor het oog.

Natuurgebied De Bergvennen

Natuur, Sportief

Ruimte en rust bij bijzondere vennen. Tegen de grens van Duitsland ligt het afwisselende landschap van de Bergvennen en Brecklenkampse Veld.