Er lekker even tussenuit

GlasWijn

Even een paar dagen er tussenuit? Boek dan een leuk arrangement bij één van de vier Cityhotels in Ootmarsum. Gastvrijheid, kwaliteit en een flinke dosis Twentse nuchterheid zijn de basis van het verblijf. De prachtige omgeving verkennen via de vele fietsroutes of wandelroutes of genieten van het prachtige kunststadje Ootmarsum? De Cityhotels zijn de uitvalsbasis om dit te gaan ondernemen.

Deze hotels bieden naast hun reguliere aanbod ook verschillende aantrekkelijke arrangementen. Op deze pagina is meer informatie te vinden over de zes Cityhotels in Ootmarsum en wat zij te bieden hebben.

Activiteiten

Wat te doen in Ootmarsum

Ontdek de prachtige omgeving van Ootmarsum

Het Springendal

Natuur

De tuin van Nederland’ luidt de bijnaam van dit stukje Twente bij Ootmarsum. Schilderachtige kwelvijvers, watervalletjes en smalle beekjes midden in het bos.

Park en Arboretum landgoed Singraven

Erfgoed, Natuur

Een bezichtiging van het park en arboretum is zeer de moeite waard. Het tuin- en landschapsontwerp en de bijzondere planten die u er kunt zien zijn in alle jaargetijden een lust voor het oog.

De Bergvennen

Natuur

De Bergvennen liggen op een zandrug tussen de stroomgebieden van de Vecht en de Dinkel. Stuivend zand gaf het landschap in de laatste ijstijd zijn glooiende vorm. In de laagtes zijn vennen ontstaan.

Leuke hotels in Ootmarsum

Even een paar dagen er tussenuit of wellicht een weekje of nog langer. Kom dan naar Ootmarsum. Een prachtige omgeving met mooie hotels en andere accommodaties. Overnachten in een kleine kamer of een suite. Hotels met alleen kamer en ontbijt en hotels met wellness en een gastronomisch restaurant. De cityhotels in Ootmarsum bieden je een goed verblijf, mooie kamers, leuke arrangementen en natuurlijk de échte Twentse gastvrijheid.

ARRANGEMENTEN
De cityhotels in Ootmarsum bieden diverse arrangementen. Van heel simpel tot uitgebreid. Van culinaire arrangementen, fietsarrangementen tot wandelarrangementen, de hotels hebben een divers aanbod. Even een paar dagen weg met je partner of wellicht met je gezin. Diverse hotels beschikken over familiekamers of mogelijkheden om samen met je familie te overnachten. Maar ook als je een heerlijke dag gefietst hebt in de mooie omgeving van Ootmarsum, dan wil je niet nog een heel eind weer terugrijden naar huis. Boek dan een hotelletje, geniet van een heerlijk diner, een goede nachtrust en sta ’s ochtends fris weer op en start de dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Zo maak je van een dagje uit een fantastische beleving.