Bakkerij de Winter

Of je nu houdt van bruin, wit of met krenten, het brood bij Bakkerij De Winter in Denekamp is heerlijk! Je herkent vast de geur van versgebakken brood … geweldig … en zoveel smaken, zoveel keus. Niet alleen in brood, maar ook in gebak! Genieten met een grote G!

Twentse Roots

De Twentse roots zijn duidelijk terug te vinden in hun assortiment. Naast het ambachtelijke brood- en banketbakkersproducten zijn ze gespecialiseerd in de échte Twentse krentenwegge - gemaakt volgens oud Twents recept. Met deze verse krentenwegge haal je een echte Twentse heerlijkheid in huis. Je kunt deze snel online bestellen bij www.krentenweggeshop.nl Op werkdagen bestelt vóór 17:00 uur? Morgen ovenvers in huis!

Kom eens proeven!

Een heerlijk kopje koffie met gebak of een plak krentenwegge erbij etc.. Als je benieuwd bent hoe heerlijk de andere producten smaken ben je van harte welkom in de gezellige winkel aan het Nicolaasplein in hartje Denekamp. In de bakkerswinkel is een lunchroom aanwezig voor een kopje koffie met gebak of een heerlijk vers belegd broodje, warme snack of een plak krentenwegge erbij.

omschrijving
omschrijving

De Winter is deelnemer Nette Toilette

Of bekijk de website krentenweggeshop.nl/

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter