't Koekhoes-Erve Meinders

‘t Koekhoes is een belangrijke plek op het erf van zorgboerderij Erve Meinders. Elk dag staan de deelnemers en bewoners van de zorgboerderij klaar om jou een leuke dag te bezorgen. Ze bakken de lekkerste taarten, serveren jouw lunch en werken mee op de boerderij bij de verzorging van de dieren en het verbouwen van groenten. Iedereen krijgt de verantwoordelijkheid die bij hem of haar past en leert zo waar hij of zij goed in is.

Positieve energie en plezier staan voorop en dragen bij aan de eigen ontwikkeling. Op Erve Meinders ervaren de bewoners en deelnemers direct dat ze waarde creëren. Ze zorgen immers goed voor alle gasten die het erf bezoeken.

't Koekhoes

't Koekhoes is uitgegroeid tot een gezellige horecagelegenheid, het begon allemaal met het ‘Koekje van Eigen Deeg’. Een bros koekje met noten en vruchten waar je niet van af kunt blijven. Deze koekjes worden gebakken en ontwikkeld volgens eigen recept, door én met de deelnemers van Boerderijcampus. Een heel speciaal koekje dus en dat proef je!

Inmiddels komt er allerlei lekkers uit onze eigen keuken. Van taart tot smakelijke soep en belegde broodjes voor de lunch. Alles wordt dagelijks met veel liefde gemaakt en geserveerd door de deelnemers van Boerderijcampus. Daarnaast bieden we verschillende arrangementen en activiteiten aan, zoals kinderfeestjes, buffetten en high tea.

Voor iedereen

In ’t Koekhoes komt iedereen samen. De deelnemers die jouw taartje bereiden en serveren, de fietsers die op het terras even bij willen komen van de fietstocht, de ouder die de paardrijles van haar kinderen wil volgen en de familie die de 80e verjaardag van opa viert. Iedereen is hier welkom en dat maakt ons Koekhoes zo bijzonder. Kom eens langs en proef zelf de fijne sfeer, de warme koffie en de vers bereide lekkernijen. Ze ontvangen je graag!

Of bekijk de website ervemeinders.nl

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 09:00 - 17:00

De keuken sluit om 16.30 uur.


contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
  • Streekproducten
Ligging
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter