Twentse Table d'hôte

Gezellig aan tafel

Niets schept zo’n band dan gezellig bij elkaar aan tafel schuiven met echt lekker eten en een goed glas wijn erbij. Op en top genieten: van de diversiteit van je tafelgenoten en van al het moois dat uit de boerderijkeuken komt.

Huisgemaakt is hier standaard. Elke zaterdag kun je aanschuiven aan een Twentse Table d' hôte of je nu wel of niet op het erfgoed logeert.

Koeboer Dennis ontvangt jullie eerst om 17 uur bij het ‘onderschoer’ (de entree van de boerderij) voor een Rondje bio-boerderij. Tijdens deze mini-excursie maken jullie kennis met onze unieke kudde Brandrode Runderen en vertellen we jullie meer over de biologische werkwijze, het natuurbeheer en de cultuurhistorie van ons eeuwenoude erf. Natuurlijk is deelname aan dit ommetje geheel vrijblijvend.

Na de rondleiding word je aan de stamtafel verwacht en nemen we jullie mee op culinaire ‘rondreis’ door Twente. Tijdens dit bijzondere viergangendiner (€ 52,50 p.p. excl. drankjes) proef je onder andere Brandrood rundvlees van de eigen boerderij en andere fijne kwaliteitsproducten uit de nabije omgeving.

Ook kinderen zijn van harte welkom om aan te schuiven. In overleg maken ze met plezier een aangepast menu van verse ingrediënten voor ze.

Voor groepen vanaf 12 personen verzorgen ze op verzoek ook op andere dagen een table d’hôte.

Erfgoed Bossem

Tip je vrienden

facebook twitter