Escape Game

De vloek van de Rentmeester

Deze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken?

Escape Game “De vloek van de Rentmeester” is nieuw, uniek en super uitdagend! De Escape Game is een combinatie van de bekende Escaperooms, Expeditie Robinson en The Big Escape! Het unieke aan het spel is dat je het al met vier personen kunt spelen, maar ook met 32 personen tegelijk! Je kunt het als groep alleen boeken, of strijd met vier teams tegen elkaar!

Deze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken? Wat onze Escape Game tevens erg leuk maakt, is dat het spel zich hoofdzakelijk buiten in het bos en op eiland afspeelt. Wanneer je één keer weet te ontsnappen uit Reünie Het Everloo, is het aan jullie de taak om de opdrachten zo snel mogelijk te voltooien en codes te verzamelen. Met deze codes is het aan jullie de taak om de geest van Rentmeester Gerrit Rijkhof, definitief op te sluiten.

RV Actief/Het Everloo

Tip je vrienden

facebook twitter