Spa boerderij Nutter

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Spa boerderij Nutter (dicht bij Ootmarsum) is een kleinschalige wellness in een unieke omgeving. Ervaar wat de natuur ons geeft.

Spa boerderijSpa Nutter, met de kracht van de natuur.

Aan de rand van het stadje Ootmarsum in het buurtschap Nutter ligt de Spa boerderij van de familie Steggink. Hier worden behandelingen gegeven die in verschillende arrangementen zijn samengebracht. Het doel hierbij is eerst langzaam opwarmen, de huid zuiveren en als laatst de huid optimaal te voeden. Tijdens je eigen intake gaan ze het arrangement persoonlijk op jou afstemmen.

Unieke behandelingen bij de Spa boerderij Nutter
Heerlijk ontspannen met wat de natuur ons geeft. Je geniet van milde temperaturen en zowel zuiverende als voedende natuurlijke grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Privacy en rust staan bij de Spa boerderij Nutterde eerste plaats. Gedurende het arrangement zul je steeds contact hebben met het mooie glooiende landschap buiten.

www.spaboerderij.nl

Of bekijk de website spaboerderij.nl/

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 18:00
zondag 09:30 - 18:00

contactinformatie

voorzieningen

Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter