Galerie De Ruimte

Met kunst geef je een persoonlijke touch en maak je van je huis een thuis! Ben jij klaar voor wat moois?

Een veelzijdig aanbod

Ben je op zoek naar een galerie in Ootmarsum met een veelzijdig aanbod voor jong en oud? Laat je dan verrassen door de unieke collectie van Galerie De Ruimte. Ze zijn gevestigd in een historisch pand in het centrum van Ootmarsum en zetten werken van bekende en onbekende kunstenaars in de schijnwerpers. De kunstgalerie beslaat twee verdiepingen en is er voor iedere kunstliefhebber, of je nu een grote of kleine beurs hebt. Niets is zo persoonlijk als kunst. Daarom vind je in Galerie De Ruimte een breed scala aan kunstwerken.

Verschillende stijlen komen aan bod, van realistisch tot abstract. In de galerie vind je grootse schilderwerken, subtiel glaswerk, exclusieve keramiek, indrukwekkende beeldhouwwerken en alles wat daar tussenin zit.

De verschillende vormen en materialen zorgen voor een verrassende collectie van uitstekende kwaliteit. Hun oog voor diversiteit en kwaliteit maakt Galerie De Ruimte dé kunstgalerie in Ootmarsum om in de gaten te houden.

_Een goed kunstwerk moet iets te vertellen hebben, verrassen of verbazen.

"Het zal nooit zijn geheim prijsgeven. Daarbij moet het ook nog eens technisch goed uitgevoerd zijn. Kunst en kwaliteit gaan bij ons hand in hand!" - Sigrid Bontenbal, eigenaresse van Galerie De Ruimte

Ontdek de wisselende collecties

Het verrassende en inspirerende aanbod wordt regelmatig met werk van andere kunstenaars aangevuld/uitgewisseld. Zo vind je altijd de nieuwste werken van 90 samenwerkende kunstenaars uit Nederland en België. De nauwkeurig samengestelde collectie biedt niet alleen inspiratie voor je eigen woning. Galerie De Ruimte vindt het ook belangrijk om de echte kunstervaring te creëren. Dat doen ze door sprekende kunst aan te bieden die verrast, verwondert en verrijkt.

Bezoek Galerie De Ruimte in Ootmarsum

Hun deuren staan open voor iedere kunstliefhebber die van de zorgvuldig samengestelde kunstcollectie wil genieten. Ze helpen je ook graag op weg met stylingadvies.

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs om te kijken voor een 100% match, proefplaatsing of kunstobject op maat. Bezoek Galerie De Ruimte in de Gasthuisstraat 7 in Ootmarsum. Je bent er van harte welkom.

Of bekijk de website galeriederuimte.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 11:00 - 17:00
woensdag 11:00 - 17:00
donderdag 11:00 - 17:00
vrijdag 11:00 - 17:00
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Type
  • Beeldende kunst

Tip je vrienden

facebook twitter