Ootmarsum

Galerie de Ruimte, voor iedere kunstliefhebber

Leestijd 2 minuten 1627 x bekeken

In één van de mooiste straatjes van Ootmarsum is een nieuwe Galerie gevestigd, Galerie de Ruimte. Zoals gebruikelijk brengen wij namens de VVV een bezoekje om hen welkom te heten.

Ik kreeg een warm ontvangst van Sigrid Bontenbal, de eigenaresse van Galerie De Ruimte. Ze is heel gastvrij en haar kunstzinnige galerie is een welkome aanvulling voor Ootmarsum-Dinkelland.

Gasthuisstraat
Gasthuisstraat

Sigrid is tijdens een bezoek aan Ootmarsum enthousiast geworden door de veelzijdigheid aan kunst en Galerieën. Ze heeft haar galerie in het Brabantse dorp, Geldrop bij Eindhoven verlaten om zich te vestigen in het historische pand aan de Gasthuisstraat 7.

Breng een bezoekje > ga naar NAAR ALLE GALERIEËN

'synergie'
'synergie'

Voor iedere kunstliefhebber, voor ieder budget, nét even anders.

De kunstgalerie beslaat twee verdiepingen en er is een breed scala aan kunstwerken voor iedere kunstliefhebber, voor ieder budget, nét even anders. Je verblijft in een aangename omgeving, waar men zich met kunst kan verrijken. Het kunstaanbod vind je bij hen terug in verrassende en goed ingerichte exposities.

Galerie de Ruimte
Galerie de Ruimte
Het verrassende en inspirerende aanbod wordt regelmatig met werk van andere kunstenaars aangevuld/uitgewisseld. Galerie de Ruimte streeft ernaar iedere 6 weken de collectie te vernieuwen. Dan blijft een bezoek altijd interessant.Zo vind je altijd de nieuwste werken van 85 samenwerkende, bekende en onbekende kunstenaars uit Nederland en België.

van realistisch tot abstract

omschrijving
omschrijving
Verschillende stijlen komen aan bod, van realistisch tot abstract. In de galerie vind je grootse schilderwerken, glaswerk, exclusieve keramiek, beeldhouwwerken en verrassende andere kunstwerken.

omschrijving
omschrijving
De verschillende vormen en materialen zorgen voor veel diversiteit. De Galerie is het bezoeken waard en verdiend dan ook “de Ruimte” in het kunststadje Ootmarsum.

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. Doe-tips

  Concerten rondom Pasen

  Geschreven door Denise
 2. Doe-tips

  16 leuke uittips tijdens de Paasdagen!

  Geschreven door Denise
 3. (Oude) Tradities

  Typisch Twentse paastradities

  Geschreven door Liane
 4. Accommodaties

  Romantisch slapen in een heuse Pipowagen!

  Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter