Erve Vleerbosch SVR

SVR mini camping is gelegen in de buurtschap Haarle in een boomgaard en biedt 25 plaatsen. Tevens zijn er 3 luxe en comfortabele 4 persoons appartementen.

“Erve Vleerbosch” is gelegen in de buurtschap Haarle. Dit is een prachtige natuurlijke omgeving centraal gelegen tussen Reutum, Tubbergen, Vasse en Ootmarsum.

De S.V.R. mini-camping is gelegen in een boomgaard en biedt ruimte aan 25 plaatsen. De sanitaire voorzieningen bestaan uit 3 toiletten, 2 douche, 4 wastafels voor dames en 2 toiletten, 2 urinoirs, 2 douche, 3 wastafels voor de heren, stortplaats chemisch toilet, buiten aan de zijkant van de sanitairunit is een overdekte dubbele afwasgelegenheid, wasmachine en droger aanwezig, gebruik van centrifuge gratis, overdekte fietsenstalling en overal zijn electra-aansluitingen van 6 amp. aanwezig.

De drie luxe boerderijappartementen zijn comfortabel ingericht. Ieder appartement bestaat uit: begane grond: portaal, toilet, wastafel, douche, woonkamer, keuken met openslaande tuindeuren en ruime 2 persoons slaapkamer. 1ste verdieping: ruime 2 persoons slaapkamer.

openingstijden

camping: 1 april - 31 oktober vakantiewoningen: gehele jaar

Of bekijk de website www.erve-vleerbosch.nl/

Openingstijden

De camping is geopend van 1 april tot 31 oktober.
De vakantie appartementen het gehele jaar beschikbaar.


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter