1. 0/8
  '

  Accommodaties

  Zoek je rust, natuur en ruimte ...boek dan eens een minicamping!

  Zoek je rust, natuur en ruimte? Boek dan eens een mini-camping in de regio Ootmarsum-Dinkelland. Ontwaken met het getjilp van de vogels, genieten van de mooie zonsondergang en overdag natuurlijk op pad in de prachtige omgeving van bossen, weilanden en watertjes.

  De gastvrijheid, het pure en de nuchterheid van de Twentenaar is volop terug te vinden bij de mini-campings. Genieten met een grote G!

  Beleef en ontdek deze campings in Ootmarsum.

 2. 8/8

  8.

  Mini camping & Boerderij appartementen Het Brook

  Op minicamping Het Brook kunt u heerlijk kamperen met een tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om te overnachten in een van de luxe appartementen.

 3. 7/8

  7.

  Erve Wiegink

  Kamperen op het boerenerf voor liefhebbers van rust en recreatie.
  Het pittoreske centrum van Ootmarsum is op loopafstand.

 4. 6/8

  6.

  Erve Geerdink

  De camping ligt op de flank van de Kuiperberg, een van de hoogste punten in Twente, vlakbij het stadje Ootmarsum. Vanaf de Kuiperberg heeft u een schitterend uitzicht over de beekdalen. Op de Kuiperberg staat een orientatie-tafel om het weidse uitzicht te kunnen ontcijferen.

 5. 5/8

  5.

  Camping De Dam

  In de Gemeente Dinkelland, tussen de plaatsen Ootmarsum en Denekamp ligt het kleine dorpje Tilligte. Hier is op een rustig plekje in 1998 gestart met een mini-camping.

 6. 4/8

  4.

  Mini-camping Erve Mölman

  Prachtig gelegen in het mooie Twente. Wie op zoek is naar rust, ruimte en vrijheid vindt het bij Erve Mölman. We zijn een minicamping met zeer ruime plaatsen en vrij uitzicht over de landerijen.

 7. 3/8

  3.

  Camping Roderveld

  Camping Roderveld is voorzien van veel groen en u verblijft op het platteland wat wil zeggen dat de camping is omgeven door weiden, heide en bossen. Op een paar honderd meter afstand is een prachtig natuurgebied.

 8. 2/8

  2.

  Erve Vleerbosch SVR

  SVR mini camping is gelegen in de buurtschap Haarle in een boomgaard en biedt 25 plaatsen. Tevens zijn er 3 luxe en comfortabele 4 persoons appartementen.

 9. 1/8

  1.

  Camping Aan het Twentepad SVR

  Op SVR camping aan het Twentepad kan je kamperen in een landelijke omgeving waar rust, ruimte en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Ootmarsum-Dinkelland

 1. In het spoor van Van Ruisdael en Hobbema Ootmarsum vastleggen

 2. Doe-tips

  Koningsdag in Dinkelland, vrijmarkt, muziek en meer

  Geschreven door Liane
 3. Doe-tips

  15 x Doe tips voor een onvergetelijke Meivakantie

  Geschreven door Denise
 4. Doe-tips

  10 x Heerlijk terras mét buitenspeeltuin

  Geschreven door Liane

Tip je vrienden

facebook twitter