1. Boetiek KiJan in nieuw pand

  Boetiek KiJan in nieuw pand

  Vanaf 1 februari is Boetiek KiJan nu gevestigd aan de Grotestraat nr 2 in Denekamp. De modewinkel voor grote maten was letterlijk 'uit haar jasje gegroeid' en al een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie. Nadat Wortelboer Mode was gestopt op die plek was de keuze snel gemaakt...

 2. Gastvrij 2023

  Gastvrij 2023

  Blader 'm door en ontdek alles van Ootmarsum-Dinkelland! Slapen, eten en de mooiste en fiets- en wandelmogelijkheden.

 3. Observatiekijker gestolen!

  Observatiekijker gestolen!

  Wat een teleurstelling! Wie weet waar onze observatiekijker is gebleven? Na amper 6 weken op de Kuiperberg te hebben gestaan is de kijker gestolen.

 4. Overhandiging replica 'Lucky'

  Overhandiging replica 'Lucky'

  Donderdag 18 juli kreeg de winnaar van de Elephant Parade scholenwedstrijd een replica van 'haar olifant' Lucky overhandigd door VVV-voorzitter Jos Bosch.

 5. Olifant 'Lucky' in Ootmarsum

  Olifant 'Lucky' in Ootmarsum

  Afgelopen vrijdag is het winnende ontwerp van Noek Oude Ophuis in Ootmarsum aangekomen. Olifant 'Lucky' heeft een prominent plekje gekregen voor de ingang van de VVV in Ootmarsum.

 6. Fietsroute Alte KanalAllee geopend!

  Fietsroute Alte KanalAllee geopend!

  Op de fiets door het prachtige grensgebied tussen Nederland en Duitsland. Het fietspad langs het Almelo-Nordhornkanaal vormt de rode draad van de Alte KanalAllee Naturtour...de route legt de connectie tussen het verleden en nu.

 7. Mollie's Modder Mijn

  Mollie's Modder Mijn

  Kom je schatten zoeken? Op het speelerf van Camping de Molenhof vind je Mollie's Modder Mijn. Mollie heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, en nu mag jij ook gaan zoeken. Word ook een echte schatgraver!

 8. Opening Countryresort Papillon

  Opening Countryresort Papillon

  Countryresort Papillon in Noord Deurningen is weer open na een grondige opknapbeurt. Het populaire vakantiepark aan de Kanaalweg is voorzien van de meest luxe verblijfsaccommodaties.

 9. Il Municipio opent in Denekamp!

  Il Municipio opent in Denekamp!

  Vanaf 1 april aanstaande opent Ristorante Il Municipio haar deuren. Het restaurant bevindt zich in hartje Denekamp aan het gezellige Nicolaasplein. De raadszaal van hotel de Schout (het vroegere oude gemeentehuis) is omgetoverd tot een modern en hip Italiaans restaurant!

 10. Twentse paastradities springlevend

  Twentse paastradities springlevend

  Roderick Vonhögen gaat in zijn tv programma op NPO1 wekelijks op zoek naar hoopvolle verhalen, optimistische mensen en tradities die verbinden.