1. UIT agenda november 2021

  UIT agenda november 2021

  Wil je er zeker van zijn dat je op de hoogte bent van alle leuke activiteiten en uitjes in november in de regio Ootmarsum-Dinkelland? Check dan onze UIT agenda!

 2. Olifanten Parade blijft!

  Olifanten Parade blijft!

  Elephant Parade blijft nog wat langer! Een aantal prachtige, kleurrijke olifanten uit de Parade blijven nog t/m eind december in Dinkelland. Eén kudde van 15 olifanten is te zien op het Kerkplein in Ootmarsum en één kudde van 15 olifanten staat uitgestald in de tuin naast de Sint Nicolaaskerk in Denekamp. Kom gezellig langs om dit kleurrijke geheel te bekijken.

 3. Kinderactiviteit "herfstdeurtje versieren"

  Kinderactiviteit "herfstdeurtje versieren"

  De herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat er weer leuke activiteiten gepland staan bij landgoed Kaamps! Kom jij straks een herfstdeurtje versieren?

 4. Dinosaurus!? verlengd t/m 31 oktober

  Dinosaurus!? verlengd t/m 31 oktober

  De tentoonstelling ‘Dinosaurus!?’ van Museum Natura Docet was deze zomer een groot succes. Na maanden van stilte vanwege de lock down werden de zalen en parktuin van het museum eindelijk weer overspoeld door bezoekers. Ondanks de maatregelen en een beperking op het aantal bezoekers per dag trok de tentoonstelling ruim 20.000 bezoekers. Vanwege het grote succes vindt er dan ook een verlenging plaats. De vernieuwde versie van ‘Dinosaurus!?’ is tot en met 31 oktober nog te zien in Denekamp.

 5. WIN GRATIS VERBLIJF AUDI WEEKEND

  WIN GRATIS VERBLIJF AUDI WEEKEND

  Op zondag 3 oktober vindt Audi meeting Twente weer plaats op Camping de Rammelbeek. Tijdens dit evenement staat Audi centraal.

 6. UIT agenda augustus

  UIT agenda augustus

  Je hoeft geen enkel leuk uitje of activiteit te missen als je in Ootmarsum-Dinkelland bent, we hebben alle leuke UIT tips voor je verzameld en in onze UIT agenda gezet. Haal 'm gratis bij de VVV!

 7. Foto-expositie Elephant Parade

  Foto-expositie Elephant Parade

  Vrijdag 11 juni was het dan zover. De onthulling van de olifant van Kim en de opening van de foto-expositie van Paul Eertman.

 8. Mollie's Modder Mijn

  Mollie's Modder Mijn

  Kom je schatten zoeken? Op het speelerf van Camping de Molenhof vind je Mollie's Modder Mijn. Mollie heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, en nu mag jij ook gaan zoeken. Word ook een echte schatgraver!

 9. Nieuw: Manderveense Aardbei!

  Nieuw: Manderveense Aardbei!

  Ooooh...heerlijk! De pop-up store van de Manderveense Aarbei is geopend! Kom gezellig langs voor een heerlijke wafel of ijsje met topping naar keuze.