1. Dinosaurus!? verlengd t/m 31 oktober

  Dinosaurus!? verlengd t/m 31 oktober

  De tentoonstelling ‘Dinosaurus!?’ van Museum Natura Docet was deze zomer een groot succes. Na maanden van stilte vanwege de lock down werden de zalen en parktuin van het museum eindelijk weer overspoeld door bezoekers. Ondanks de maatregelen en een beperking op het aantal bezoekers per dag trok de tentoonstelling ruim 20.000 bezoekers. Vanwege het grote succes vindt er dan ook een verlenging plaats. De vernieuwde versie van ‘Dinosaurus!?’ is tot en met 31 oktober nog te zien in Denekamp.

 2. UIT agenda september 2021

  UIT agenda september 2021

  Wil je er zeker van zijn dat je op de hoogte bent van alle leuke activiteiten en uitjes in september in de regio Ootmarsum-Dinkelland? Check dan onze UIT agenda!

 3. WIN GRATIS VERBLIJF AUDI WEEKEND

  WIN GRATIS VERBLIJF AUDI WEEKEND

  Op zondag 3 oktober vindt Audi meeting Twente weer plaats op Camping de Rammelbeek. Tijdens dit evenement staat Audi centraal.

 4. UIT agenda augustus

  UIT agenda augustus

  Je hoeft geen enkel leuk uitje of activiteit te missen als je in Ootmarsum-Dinkelland bent, we hebben alle leuke UIT tips voor je verzameld en in onze UIT agenda gezet. Haal 'm gratis bij de VVV!

 5. Foto-expositie Elephant Parade

  Foto-expositie Elephant Parade

  Vrijdag 11 juni was het dan zover. De onthulling van de olifant van Kim en de opening van de foto-expositie van Paul Eertman.

 6. Mollie's Modder Mijn

  Mollie's Modder Mijn

  Nieuw: Kom je schatten zoeken? Op het speelerf van Camping de Molenhof vind je Mollie's Modder Mijn. Mollie heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, en nu mag jij ook gaan zoeken. Word ook een echte schatgraver!

 7. Nieuw: Manderveense Aardbei!

  Nieuw: Manderveense Aardbei!

  Ooooh...heerlijk! De pop-up store van de Manderveense Aarbei is geopend! Kom gezellig langs voor een heerlijke wafel of ijsje met topping naar keuze.

 8. Opening Countryresort Papillon

  Opening Countryresort Papillon

  Countryresort Papillon in Noord Deurningen is weer open na een grondige opknapbeurt. Het populaire vakantiepark aan de Kanaalweg is voorzien van de meest luxe verblijfsaccommodaties.

 9. Nieuw : Deurningen dorpsommetje!

  Nieuw : Deurningen dorpsommetje!

  Pelle's eten & drinken, Frans op den Bult en Landgoed Kaamps hebben samen een mooie wandel route samengesteld van 11 kilometer door het O zo mooie Deurningen.