1. Observatiekijker gestolen!

  Observatiekijker gestolen!

  Wat een teleurstelling! Wie weet waar onze observatiekijker is gebleven? Na amper 6 weken op de Kuiperberg te hebben gestaan is de kijker gestolen.

 2. UIT agenda september

  UIT agenda september

  Je hoeft geen enkel leuk uitje of activiteit te missen als je in Ootmarsum-Dinkelland bent, we hebben alle leuke UIT tips voor je verzameld en in onze UIT agenda gezet. Haal 'm gratis bij de VVV!

 3. Nieuwsbrief augustus 2022

  Nieuwsbrief augustus 2022

  Waarom uren in de rij staan op Schiphol, terwijl je bij ons meteen kunt beginnen met genieten? In augustus is hier zoveel moois te zien én te beleven, je hoeft je niet te vervelen.

 4. UIT agenda augustus

  UIT agenda augustus

  Je hoeft geen enkel leuk uitje of activiteit te missen als je in Ootmarsum-Dinkelland bent, we hebben alle leuke UIT tips voor je verzameld en in onze UIT agenda gezet. Haal 'm gratis bij de VVV!

 5. Overhandiging replica 'Lucky'

  Overhandiging replica 'Lucky'

  Donderdag 18 juli kreeg de winnaar van de Elephant Parade scholenwedstrijd een replica van 'haar olifant' Lucky overhandigd door VVV-voorzitter Jos Bosch.

 6. Olifant 'Lucky' in Ootmarsum

  Olifant 'Lucky' in Ootmarsum

  Afgelopen vrijdag is het winnende ontwerp van Noek Oude Ophuis in Ootmarsum aangekomen. Olifant 'Lucky' heeft een prominent plekje gekregen voor de ingang van de VVV in Ootmarsum.

 7. Fietsroute Alte KanalAllee geopend!

  Fietsroute Alte KanalAllee geopend!

  Op de fiets door het prachtige grensgebied tussen Nederland en Duitsland. Het fietspad langs het Almelo-Nordhornkanaal vormt de rode draad van de Alte KanalAllee Naturtour...de route legt de connectie tussen het verleden en nu.

 8. Kinderactiviteit "herfstdeurtje versieren"

  Kinderactiviteit "herfstdeurtje versieren"

  De herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat er weer leuke activiteiten gepland staan bij landgoed Kaamps! Kom jij straks een herfstdeurtje versieren?

 9. Mollie's Modder Mijn

  Mollie's Modder Mijn

  Kom je schatten zoeken? Op het speelerf van Camping de Molenhof vind je Mollie's Modder Mijn. Mollie heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, en nu mag jij ook gaan zoeken. Word ook een echte schatgraver!