1. Foto-expositie Elephant Parade

  Foto-expositie Elephant Parade

  Vrijdag 11 juni was het dan zover. De onthulling van de olifant van Kim en de opening van de foto-expositie van Paul Eertman.

 2. Mollie's Modder Mijn

  Mollie's Modder Mijn

  Nieuw: Kom je schatten zoeken? Op het speelerf van Camping de Molenhof vind je Mollie's Modder Mijn. Mollie heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, en nu mag jij ook gaan zoeken. Word ook een echte schatgraver!

 3. Nieuw: Manderveense Aardbei!

  Nieuw: Manderveense Aardbei!

  Ooooh...heerlijk! De pop-up store van de Manderveense Aarbei is geopend! Kom gezellig langs voor een heerlijke wafel of ijsje met topping naar keuze.

 4. Opening Countryresort Papillon

  Opening Countryresort Papillon

  Countryresort Papillon in Noord Deurningen is weer open na een grondige opknapbeurt. Het populaire vakantiepark aan de Kanaalweg is voorzien van de meest luxe verblijfsaccommodaties.

 5. Nieuw : Deurningen dorpsommetje!

  Nieuw : Deurningen dorpsommetje!

  Pelle's eten & drinken, Frans op den Bult en Landgoed Kaamps hebben samen een mooie wandel route samengesteld van 11 kilometer door het O zo mooie Deurningen.

 6. Il Municipio opent in Denekamp!

  Il Municipio opent in Denekamp!

  Vanaf 1 april aanstaande opent Ristorante Il Municipio haar deuren. Het restaurant bevindt zich in hartje Denekamp aan het gezellige Nicolaasplein. De raadszaal van hotel de Schout (het vroegere oude gemeentehuis) is omgetoverd tot een modern en hip Italiaans restaurant!

 7. Twentse paastradities springlevend

  Twentse paastradities springlevend

  Roderick Vonhögen gaat in zijn tv programma op NPO1 wekelijks op zoek naar hoopvolle verhalen, optimistische mensen en tradities die verbinden.

 8. Onthulling kunstwerk Annemiek Punt

  Onthulling kunstwerk Annemiek Punt

  Gisteren was het eindelijk zover: het monumentale kunstwerk, getiteld 'Verbondenheid', is geplaatst. 's Middags werd het ongekend grootse kunstwerk onthuld door Benno Brand, wethouder van de gemeente Dinkelland