1. Whisky Weekend Ootmarsum

  Whisky Weekend Ootmarsum

  Whiskey reis naar Ootmarsum. In deze pittoreske plaats wordt ook de prijswinnende whisky van distilleerderij Sculte gemaakt. Bezoek de distilleerderij van Sculte samen met de distilleerderij van Kalkwijck in het nabij gelegen Vroomshoop.

  1. Stokerij Sculte
  2. 239,00 per persoon
 2. Whisky Weekend Ootmarsum

  Whisky Weekend Ootmarsum

  Whiskey reis naar Ootmarsum. In deze pittoreske plaats wordt ook de prijswinnende whisky van distilleerderij Sculte gemaakt. Bezoek de distilleerderij van Sculte samen met de distilleerderij van Kalkwijck in het nabij gelegen Vroomshoop.

  1. Hotel de Rozenstruik
  2. 239,00 persoon
 3. Uit eten bij Het Everloo

  Uit eten bij Het Everloo

  Een avondje uit naar het Everloo met vrienden of het gezin. Eten en drinken in een relaxte omgeving. Proef onze leuke gerechtjes en neem er ee lekker biertje, wijntje of coctail bij. Geniet van de gezellige muziek. Waan je in het festival-sfeertje.

  1. Havezathe het Everloo
 4. Escape Game

  Escape Game

  Deze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken?

  1. RV Actief
  2. 15,00 per persoon
 5. Bossems Tafel

  Bossems Tafel

  Laat je culinair verrassen. Elke donderdag en vrijdag kun je tussen 18.00 uur en 19.30 uur aanschuiven aan Bossems Tafel.

  1. Erfgoed Bossem
 6. Dagje Ootmarsum

  Dagje Ootmarsum

  Kom een dagje cultuur snuiven en laat je inspireren in het pittoreske stadje Ootmarsum. Lekker shoppen in het gezellige centrum en je laten verwennen met een kop koffie en lunch bij de deelnemende horecazaken.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 14,50 per persoon
 7. Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement van Museum Ton Schulten in samenwerking met restaurant de Pastorie.

  1. Museum Ton Schulten
  2. 12,00 per persoon
 8. Rondje Culinair Wandelen

  Rondje Culinair Wandelen

  Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje u te bieden heeft. Onderweg krijgt u in verschillende restaurants een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 47,50 per persoon