1. Twentse Table d'hôte

  Twentse Table d'hôte

  Niets schept zo’n band dan gezellig bij elkaar aan tafel schuiven met echt lekker eten en een goed glas wijn erbij. Op en top genieten: van de diversiteit van je tafelgenoten en van al het moois dat uit de boerderijkeuken komt.

  1. Erfgoed Bossem
  2. 52,50 per persoon
 2. Koning Othmar Wandelroute

  Koning Othmar Wandelroute

  Wandel langs prachtige locaties uit de oudheid. Een wandeling van 2,5 km door Ootmarsum. Op 13 plekken in de binnenstad kun je een QR code scannen en je hoort een verhaal over wat zich vroeger op die plek heeft afgespeeld.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 3,99 per persoon
 3. Koning Othmar Fietsroute

  Koning Othmar Fietsroute

  Fiets langs prachtige locaties uit de oudheid. Een fietsroute van 42 km door Dinkelland. Op 6 plekken in de omgeving van Ootmarsum kun je een QR code scannen en je hoort een verhaal over wat zich vroeger op die plek heeft afgespeeld.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 3,99 per persoon
 4. Stadswandeling o.l.v. gids

  Stadswandeling o.l.v. gids

  Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje je te bieden heeft. Onderweg krijg je informatie over de historie, kunst en cultuur van het stadje.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 50,00 per uur per gids
 5. Warm Wellness arrangement

  Warm Wellness arrangement

  Hoe fijn is het om in deze roerige tijd even de ‘off-knop’ in te drukken en een paar dagen rust, warmte en de natuur op te zoeken? Kom dan genieten van het Warm Wellness arrangement in Twente. Zeer geschikt voor vriendinnen om samen te genieten

  1. 2 locaties
 6. Walking dinner

  Walking dinner

  Walking Dinner - een uniek diner in vier uitstekende restaurants. Alle restaurants liggen op loopafstand van elkaar en zijn gesitueerd in historische panden, het oude raadhuis en het voormalige gemeentehuis van Denekamp.

  1. 4 locaties
  2. 39,00 per persoon
 7. Zakelijke Arrangementen

  Zakelijke Arrangementen

  Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Bie Heintje een fijne keuze. Bijvoorbeeld voor een interne training, teambuildingssessie of een overleg met zakenpartners.

  1. Café Restaurant "Bie Heintje"
 8. Rondje Culinair Wandelen

  Rondje Culinair Wandelen

  Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje je te bieden heeft. Onderweg krijg je in verschillende restaurants een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 47,50 per persoon
 9. Dagje Ootmarsum

  Dagje Ootmarsum

  Kom een dagje cultuur snuiven en laat je inspireren in het pittoreske stadje Ootmarsum. Lekker shoppen in het gezellige centrum en je laten verwennen met een kop koffie en lunch bij de deelnemende horecazaken.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 18,50 per persoon
 10. Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement van Museum Ton Schulten in samenwerking met restaurant de Pastorie.

  1. 2 locaties
  2. 16,50 per persoon
 11. Escape Game

  Escape Game

  Deze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken?

  1. RV Actief/Het Everloo
  2. 17,50 per persoon (de prijs is afhankelijk van de groepsgrootte)
 12. Deurningen Dorpsommetje

  Deurningen Dorpsommetje

  Wandel nu het dorpsommetje Deurningen! Mét rugtasje voor onderweg, de nodige informatie en een stempelkaart voor de tussenstops bij Kaamps en Pelle's waar je wat lekkers kunt ophalen voor onderweg.

  1. 3 locaties
  2. 12,50 per persoon