1. Goudvondst arrangement

  Goudvondst arrangement

  Op Landgoed Oude Brunninckhuis wordt verteld over de middeleeuwse Goudvondst. Geschikt voor groepen, familiedag of een uitje met uw organisatie.

  1. Landgoed Oude Brunninckhuis
  2. 15,00 per persoon
 2. Koning Othmar Wandelroute

  Koning Othmar Wandelroute

  Wandel langs prachtige locaties uit de oudheid. Een wandeling van 2,5 km door Ootmarsum. Op 13 plekken in de binnenstad kun je een QR code scannen en je hoort een verhaal over wat zich vroeger op die plek heeft afgespeeld.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 3,99 per persoon
 3. Koning Othmar Fietsroute

  Koning Othmar Fietsroute

  Fiets langs prachtige locaties uit de oudheid. Een fietsroute van 42 km door Dinkelland. Op 6 plekken in de omgeving van Ootmarsum kun je een QR code scannen en je hoort een verhaal over wat zich vroeger op die plek heeft afgespeeld.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 3,99 per persoon
 4. Stadswandeling o.l.v. gids

  Stadswandeling o.l.v. gids

  Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje je te bieden heeft. Onderweg krijg je informatie over de historie, kunst en cultuur van het stadje.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 50,00 per uur per gids
 5. Warm Wellness arrangement

  Warm Wellness arrangement

  Hoe fijn is het om in deze roerige tijd even de ‘off-knop’ in te drukken en een paar dagen rust, warmte en de natuur op te zoeken? Kom dan genieten van het Warm Wellness arrangement in Twente. Zeer geschikt voor vriendinnen om samen te genieten

  1. 2 locaties
 6. Walking dinner

  Walking dinner

  Walking Dinner - een uniek diner in vier uitstekende restaurants. Alle restaurants liggen op loopafstand van elkaar en zijn gesitueerd in historische panden, het oude raadhuis en het voormalige gemeentehuis van Denekamp.

  1. 5 locaties
  2. 78,00 voor 2 personen
 7. Diner Amerikaanse Schoolbus

  Diner Amerikaanse Schoolbus

  De Amerikaanse schoolbus komt voorrijden en jullie worden opgepikt voor een 3-gangen diner. De deuren gaan open en een voor een stappen jullie in. Onder het genot van een drankje, muziek en gezelligheid gaan we op pad naar het eerste restaurant.

  1. Actief Twente
  2. 85,00 per persoon
 8. Zakelijke Arrangementen

  Zakelijke Arrangementen

  Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Bie Heintje een fijne keuze. Bijvoorbeeld voor een interne training, teambuildingssessie of een overleg met zakenpartners.

  1. Café Restaurant "Bie Heintje"
 9. Rondje Culinair Wandelen

  Rondje Culinair Wandelen

  Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje je te bieden heeft. Onderweg krijg je in verschillende restaurants een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 47,50 per persoon
 10. Dagje Ootmarsum

  Dagje Ootmarsum

  Kom een dagje cultuur snuiven en laat je inspireren in het pittoreske stadje Ootmarsum. Lekker shoppen in het gezellige centrum en je laten verwennen met een kop koffie en lunch bij de deelnemende horecazaken.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 18,50 per persoon
 11. Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement

  Kunst- en Luncharrangement van Museum Ton Schulten in samenwerking met restaurant de Pastorie.

  1. 2 locaties
  2. 16,50 per persoon
 12. Escape Game

  Escape Game

  Deze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken?

  1. RV Actief/Het Everloo
  2. 17,50 per persoon (de prijs is afhankelijk van de groepsgrootte)