1. Exclusieve chocolade

  Exclusieve chocolade

  Als je de exclusieve chocolaterie aan de Kapelstraat in Ootmarsum binnenstapt, dan loopt het water je al in de mond. Heerlijke bonbons, bijzondere chocoladekegels en speciale chocoladewerken van hoge kwaliteit liggen te pronken in de ruime vitrines.

  1. Bon Bien Chocolaterie
 2. Veurn & Ett'n

  Veurn & Ett'n

  Vijf restaurants bundelen hun krachten en starten een nieuw initiatief. Een autotocht langs vijf verschillende horecaondernemers in de gemeentes Dinkelland en Tubbergen.

  1. 2 locaties
 3. Lekkere post

  Lekkere post

  In de laatste persconferentie werden we opgeroepen om een beetje op elkaar te passen. Die gedachte vinden wij mooi.

  1. Engels'Tuin
 4. In the picture

  In the picture

  De afgelopen periode was pittig voor menig ondernemer. De komende tijd willen wij als VVV Ootmarsum-Dinkelland onze lokale ondernemers ondersteunen daar waar mogelijk. En iedereen kan daar een steentje aan bijdragen!

  1. RV Actief
 5. Whisky Weekend Ootmarsum

  Whisky Weekend Ootmarsum

  Whiskey reis naar Ootmarsum. In deze pittoreske plaats wordt ook de prijswinnende whisky van distilleerderij Sculte gemaakt. Bezoek de distilleerderij van Sculte samen met de distilleerderij van Kalkwijck in het nabij gelegen Vroomshoop.

  1. Stokerij Sculte
  2. 239,00 per persoon
 6. Whisky Weekend Ootmarsum

  Whisky Weekend Ootmarsum

  Whiskey reis naar Ootmarsum. In deze pittoreske plaats wordt ook de prijswinnende whisky van distilleerderij Sculte gemaakt. Bezoek de distilleerderij van Sculte samen met de distilleerderij van Kalkwijck in het nabij gelegen Vroomshoop.

  1. Hotel de Rozenstruik
  2. 239,00 persoon
 7. Uit eten bij Het Everloo

  Uit eten bij Het Everloo

  Een avondje uit naar het Everloo met vrienden of het gezin. Eten en drinken in een relaxte omgeving. Proef onze leuke gerechtjes en neem er ee lekker biertje, wijntje of coctail bij. Geniet van de gezellige muziek. Waan je in het festival-sfeertje.

  1. Havezathe het Everloo
 8. Picknicklunch op 't Singraven

  Picknicklunch op 't Singraven

  Heerlijk picknicken met zicht op de eeuwenoude watermolen Singraven? Bestel dan de picknicklunch met een Twents tintje. O.a. met een heerlijke wrap, brownie, caramel macaron, salade en nog veel meer, zoek een zonnig plekje in de tuin en geniet.

  1. Restaurant De Watermolen
  2. 22,00 2 personen
 9. Hop-On-Hop-Off Twente

  Hop-On-Hop-Off Twente

  Met de OV-dagkaart kan je onbezorgd, onbeperkt en op duurzame wijze Twente ontdekken.

  1. Museum Ton Schulten
 10. Bossems Tafel

  Bossems Tafel

  Laat je culinair verrassen. Elke donderdag en vrijdag kun je tussen 18.00 uur en 19.30 uur aanschuiven aan Bossems Tafel.

  1. Erfgoed Bossem
 11. Dagje Ootmarsum

  Dagje Ootmarsum

  Kom een dagje cultuur snuiven en laat je inspireren in het pittoreske stadje Ootmarsum. Lekker shoppen in het gezellige centrum en je laten verwennen met een kop koffie en lunch bij de deelnemende horecazaken.

  1. VVV Ootmarsum
  2. 14,50 per persoon