Chapeaux Schoenen

Chapeaux Schoenen en meer is een volwassen schoenenwinkel voor hoofdzakelijk dames- en herenschoenen en gevestigd in Ootmarsum. Kenmerkend is het veelzijdige merkenaanbod, vakmanschap en de actuele schoenentrends en merken.

Begrippen als modisch comfort en gepersonaliseerde schoenen staan hoog in het vaandel. “Het aanbod aan schoenen zit in het midden en hoge segment". Tevens kan men een goede kwaliteit pantoffel kopen, maar ook riemen, tassen, sjaals, sokken en andere accessoires, die passen bij het karakter van deze winkel. Ze hebben een klein segment leren jurken en jassen en beschikken over een paskamer. Zij leveren comfortabele, modieuze schoenen. Een extra dimensie in de winkel is de mogelijkheid voor gepersonaliseerde schoenen en samen met de klant stellen ze passend schoeisel samen naar eigen smaak en comfort.

Dus een duidelijk aanbod met veel schoenen van uw favoriete schoenenmerk!

Merken voor heren zoals Greve, Sioux, Mendl en Panama Jack. Voor de dames onder meer namen als Gabor, Rapisardi en Waldlaufer is er veel keus en kwaliteit.

Willem en Hanneke heten iedereen van harte welkom en geven een passend advies. Chapeaux staat voor "petje af", ze staan voor u klaar, en dat doen we met veel ambitie en enthousiasme!

omschrijving
omschrijving

Chapeaux Schoenen is deelnemer Nette Toilette

Of bekijk de website chapeaux-schoenen.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00

I.v.m. coronavirus tijdelijk gesloten.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter