Boetiek KiJan

Modieuze en trendy grote maten dameskleding, het kan echt! Loopt jouw zoektocht naar leuke grote maten dameskleding steeds weer uit op niets? Lijkt het onmogelijk om kleding te vinden die zowel trendy als comfortabel is? Nu niet meer! Bij Boetiek KiJan geloven ze namelijk dat je echt geen maatje 36 hoeft te hebben om er goed uit te zien!

Mode vanaf maat 40 en meer…
Elke vrouw mag zich zo modern of eigenwijs kleden zoals ze wil. Deze keus moet niet bepaald worden door de mode industrie. Wij doen ons best om voor iedereen iets in te kopen en helemaal de mode die iedereen op dit moment draagt. Of je nu jong bent of oud, bij Boetiek KiJan kan iedereen slagen. Een mooie vrouw is een vrouw die blij is en zo zien we jullie graag.

Onze klanten
Of moeten we zeggen: Onze dames. Wij kopen in vanaf maat 40 en gaan vaak tot 58, soms 60. De gemiddelde leeftijd is vaak vanaf 35 tot 60 maar jonge meiden van 16- 18 jaar en dames tot 90 jaar zijn ook blij en mooi gekleed onze winkel uit gegaan. Wij helpen jullie graag. Kom gezellig bij ons langs in de Grotestraat in Denekamp.

Onze producten
We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg. Tijdens de inkoop kiezen we bewust voor dames met een maatje meer. De stof moet soepel vallen en het liefst niet tekenen. De ideale broek en heerlijk draagbare kleding die ook goed betaalbaar is. We gaan voor print en soms ook iets gewaagder. Kortom wij stellen onze inkoop in naar jullie vragen. Dus zijn er wensen of vragen laat het ons weten. Samen komen we vast tot de beste oplossing.

Of bekijk de website www.boetiek-kijan.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter