Paramedisch Centrum Tijhuis

In de praktijk werken vijf fysiotherapeuten en één oefentherapeut Mensendieck. Zij zijn allen BIG geregistreerd en voldoen aan hun accreditatie voor bij- en nascholing van het KNGF, NVMT en VvOCM.

Tevens zijn zij opgenomen in het Centraal kwaliteitsregister van het KNGF en VvOCM. De praktijk is aangesloten bij het Schoudernetwerk Twente en Fysergo.

Fysiofitness Fysiofitness is een trainingsvorm waarbij u op een verantwoorde wijze, onder begeleiding van één van onze therapeuten, actief met uw lichaam bezig bent met als doel de conditie, kracht en belastbaarheid te vergroten. De fysiofitness wordt gegeven in een groep van maximaal 12 personen en bestaat uit grondoefeningen, spierkrachtoefeningen met apparatuur en conditietraining op de fietsergometer, steptrainer, roei-ergometer, crosstrainer en op de loopband. De fysiofitnesstraining duurt één uur.

In onze praktijk is het zowel mogelijk om individueel als in groepsverband te fitnessen. Als u kiest voor de individuele vorm is het wel verplicht om de eerste twee maanden onder begeleiding te trainen buiten de uren fysiofit. Dit om u kennis te laten maken met de apparatuur en om u te leren hoe u een oefenschema opbouwt. Daarna kunt u vrij fitnessen op de vrije uren.

Of bekijk de website www.fysiotijhuis.nl/welkom.htm

Openingstijden

maandag 07:30 - 21:30
dinsdag 07:30 - 21:30
woensdag 07:30 - 21:30
donderdag 07:30 - 21:30
vrijdag 07:30 - 19:00
zaterdag 09:00 - 10:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter