Op pad met Willem de boswachter.

Een avontuurlijke ontdekkingstocht rondom het Everloo. Scan de QR-code, bekijk het filmpje en maak de bijbehorende vragen en opdrachten.

Willem de Boswachter

Een interactieve tocht waarbij de deelnemers met een “virtuele” boswachter op pad gaan. De deelnemers krijgen een routeboek mee waar de tocht, vragen en opdrachten in beschreven staan. Bij verschillende plekken in het prachtige natuurgebied, rondom het Everloo, moeten de deelnemers QR-codes scannen om vervolgens filmpjes te kunnen zien waarin Willem de boswachter op ludieke wijze informatie en opdrachten geeft. Zo is deze tocht niet alleen van deze tijd, niet alleen heel erg leuk maar ook nog eens leerzaam.

Deze tocht is iedere zondag te reserveren. In de kerstvakantie kan de tocht iedere dag worden gereserveerd. De afstand van de wandeling is ca. 2 km. Als je alle opdrachten doet ben je ongeveer 1 à 1,5 uur onderweg.


De kosten bedragen € 7,50 per kind. Ze beleven een mooi avontuur en krijgen naderhand nog wat te drinken en wat lekkers. De ouders mogen gratis meelopen.

Wel zal er gereserveerd moeten worden (om, vanwege corona, niet te veel drukte te krijgen op een moment). Reserveren kan middels de mail of telefonisch op 06-20341769.

Wanneer

  • 10 jan - 31 dec 2022
    • elke zondag | uur

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

De ouders mogen gratis meelopen.

Locatie

Havezathe het Everloo

Adres
Everlostraat 16, 7596MR Rossum
Telefoon
0541-626028
E-mail
Website
www.heteverloo.nl

Tip je vrienden

facebook twitter