(AFGELAST) Toneelstuk ’Pieter in zaken”.

Toneelvereniging KLAVER presenteert het toneelstuk ’Pieter in zaken' een blijspel in 3 bedrijven geschreven door Johan E.G. Ruiter.

Toneelvereniging KLAVER presenteert het toneelstuk ’Pieter in zaken' Blijspel in 3 bedrijven geschreven door Johan E.G. Ruiter .

Pieter is al op met pensioen en het inkomen is dus niet al te royaal. Hij leest in het nieuwsblad een geweldige advertentie voor een heel behoorlijke bijverdienste. Geesje (zijn vrouw) is nog niet onder de indruk, maar hij gaat toch maar eens bellen en voor dat zij er op bedacht zijn, staan ze voor de deur met het welkomstpakket. Het blijkt een pakket van de firma BIOTRIO te zijn met allerhande soorten oliën, zalfjes, kruiden, crèmes enz. Beide vrijgezelle nichten komen op bezoek en bemoeien zich ook met de verkoop en overbuurman Eelco ook. Ja iedereen komt in de verkoop terecht en het zaakje loopt dan ook als een tierelier. Alleen blijkt Aafke stapelgek op Eelco te zijn, die op zijn beurt een oogje op Lucille de nieuwe buurvrouw heeft.

Voor de avondvoorstelling telefonisch plaatsen reserveren, á € 7,50 bij V. Lukens 0541-853112 of S. Bossink 0541-351224 of kijk op de site www.toneelverenigingklaver.nl

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Locatie

Concordia

Adres
Lange Voor 4, 7591 GE

Tip je vrienden

facebook twitter