HAMLET

Één van Shakespeares’ meest beroemde en gespeelde stukken: HAMLET komt naar Twente. Het stuk wordt op de prachtige buitenlocaties Huis te Brecklenkamp in Lattrop en Huis Singraven in Denekamp gespeeld.

Een jonge, vooralsnog zwijgende acteur speelt de intens verdrietige Hamlet. Hij rouwt om de dood van zijn vader en lijdt onder het feit dat zijn moeder zo snel met zijn vaders broer is getrouwd. Wanneer Hamlet via de geest van zijn vader verneemt dat deze is vermoord door diezelfde broer, sluit de jongen zich nog meer af. De enige die hij nog vertrouwt is zijn vriend Horatio, een rol die de vier mannen van KING’S MEN gezamenlijk op zich nemen. Ze spreken voor Hamlet net zo lang tot hij in staat is zijn leven weer in eigen handen te nemen en zijn vaders dood te wreken.

HAMLET: Een absolute klassieker. Onder de vindingrijke regie van Silvia Andringa ontstaat een modern coming of age-verhaal, hartverscheurend en toch vol humor. De magie van de locaties, de energieke speelstijl van de KING’S MEN en de oorstrelende tekst maken HAMLET tot een onvergetelijke theaterervaring.

De voorstellingen vinden buiten plaats. Het publiek zit overdekt. Denkt u wel aan bescherming tegen de zon, dat het koud worden kan en er wellicht hongerige muggen op pad zijn?

P.S.: Iedere locatie is anders. De voorstelling verandert mee en maakt dankbaar gebruik van de bijzonderheden van de locatie. De mix van talen blijft echter overal hetzelfde.

TICKETS > kingsmen-openair.com

Wanneer

Locatie

Havezate Brecklenkamp

Adres
Jonkershoesweg 10, 7635LM Lattrop-Breklenkamp
Telefoon
0541-229674
Website
www.brecklenkamp.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter