Siepelmarkt 2023

Traditiegetrouw wordt het mooie, historische centrum van Ootmarsum op de laatste donderdag van juli en de eerste twee donderdagen van augustus, omgetoverd in een gezellige markt.

Bijzondere kramen in pittoreske straatjes, oude ambachten, verrassende optredens, originele muzikanten en gezellige terrasjes, nodigen jong en oud uit voor een bezoek. Ook de Boerendansers zijn weer van de partij op de 1e Siepelmarkt. Vanaf 12 uur dansen ze door de straten , “meuten” zij de bezoekers en nodigen ze uit voor de Twentse Boerenbruiloft, waarbij het officiële gedeelte rond 16.00 uur plaatsvindt op het Kerkplein.

  1. 1e Siepelmarkt: donderdag 27 juli
  2. 2e Siepelmarkt: donderdag 3 augustus
  3. 3e Siepelmarkt: donderdag 10 augustus

De Siepelmarkt zou de Siepelmarkt niet zijn als zij haar bezoekers niet zou blijven verrassen. Een langer parcours dan vorige jaren voert langs oude ambachten, er is een warenmarkt en er zijn standwerkers. Ook extra aandacht voor de kinderen dit jaar. Er is een leuke kindermarkt.

Na afloop van elke Siepelmarkt treedt er bij Stadscafe In den Guldene Crone een band op. De optredens beginnen om 20.30 uur en de toegang is GRATIS.

Meer informatie: www.siepelmarkten.nl

Of bekijk de website www.siepelmarkten.nl/

Wanneer

  • 27 jul - 10 aug 2023
    • elke donderdag | - uur

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Kerkplein Ootmarsum

Adres
Kerkplein, 7631 EW Ootmarsum

Tip je vrienden

facebook twitter