Nacht van de nacht bij Cosmos

Cosmos doet op zaterdagavond 28 oktober mee aan “Nacht van de nacht" Op deze bijzondere avond kun je genieten van de schoonheid van de nacht bij de donkerste sterrenwacht van Nederland.

Kom kijken naar Jupiter, Saturnus en de Maan. Je ziet de 3 mooiste objecten in ons zonnestelsel door de krachtige telescopen van de sterrenwacht: de planeten Jupiter en Saturnus en de Maan. De manen van Jupiter, de ringen van Saturnus en de kraters op de Maan zijn zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken.

Naast het sterrenkijken is er ook een speciale lezing over het zonnestelsel en het heelal. In de lezing leer je alles over de planeten, sterren, sterrenstelsels en andere kosmische objecten. Naast het sterrenkijken is er ook een speciale lezing over het zonnestelsel en het heelal. In de lezing leer je alles over de planeten, sterren, sterrenstelsels en andere kosmische objecten.

Daarna ga je naar het planetarium. In het planetarium ervaar je het heelal alsof je er middenin zit. Je kijkt om je heen en ziet de sterren, de maan, de planeten, de Melkweg en andere sterrenstelsels. Dit is een ervaring die je nooit meer zult vergeten.

De Nacht van de Nacht is geschikt voor jong en oud.

Het programma begint om 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren. Wil je zeker zijn van een plek koop dan vooraf tickets op www.sterrenwachtcosmos.nl

Of bekijk de website sterrenwachtcosmos.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Vanaf 18 jaar € 12,50-
T/m 17 jaar € 10,-
T/m 4 jaar gratis

Locatie

Cosmos Sterrenwacht Twente

Adres
Frensdorferweg 22, 7635NK Lattrop
Telefoon
0541-229700
E-mail
Website
sterrenwachtcosmos.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter