Landelijke Sterrenkijkdagen

Landelijke Sterrenkijkdagen op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Ontdek de wonderen van het universum tijdens de Landelijke Sterrenkijkdagen bij Sterrenwacht Cosmos!

Vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart is het zover: Sterrenwacht Cosmos opent haar deuren voor het publiek tijdens de Landelijke Sterrenkijkdagen. Dit is jouw unieke kans om je te laten meeslepen door de fascinerende wereld van sterren en planeten.

Een avond vol kosmische avonturen: Reis door het zonnestelsel: Dompel je onder in een meeslepende presentatie over de wonderen van ons zonnestelsel. Bewonder prachtige foto's en video's van de Zon, Maan en planeten, en laat je fantasie prikkelen door de verhalen van onze deskundige gidsen.

Verken het universum in het planetarium: Stap binnen in ons hypermoderne planetarium en ervaar de kosmos op een geheel nieuwe manier. Maak een virtuele reis door de Melkweg, bewonder de schoonheid van verre sterrenstelsels en leer alles over de mysteries van het universum.

Observeer de sterrenhemel door krachtige telescopen: Kijk door gigantische telescopen en aanschouw de wonderen van de nachtelijke hemel. Bekijk de maan in al haar glorie, bewonder de reuzen planeet Jupiter en verken de kleurrijke Orionnevel. Dit is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

De Nationale Sterrenkijkdagen bij Sterrenwacht Cosmos zijn een perfecte gelegenheid om samen met familie, vrienden of kinderen te genieten van de wonderen van de sterrenkunde. Of je nu een beginnende sterrenkijker bent of een doorgewinterde amateurastronoom, er is voor ieder wat wils.

Reserveer nu je tickets via de site.

KOOP TICKET

Of bekijk de website sterrenwachtcosmos.nl

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Vanaf 18 jr. € 12,50
T/m 17 jr. € 10,00
T/m 4 jr. gratis

Locatie

Cosmos Sterrenwacht Twente

Adres
Frensdorferweg 22, 7635NK Lattrop
Telefoon
0541-229700
E-mail
Website
sterrenwachtcosmos.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter