Winterwandeling met hapje & drankje

Wandel gezellig mee met de winterwandeling van 8,5 km op zaterdagmiddag 16 december. Je kunt starten tussen 12.00 en 14.00 uur vanaf het Nicolaasplein waar op dat moment ook de Kerstmarkt begint. Deelname bedraagt € 7,50 p.p. (incl. 2 warme hapjes en glühwein/warme chocolademelk). De wandeling is bij de start te koop bij boekhandel Brummelhuis.

Beuningen

De route gaat dit jaar richting Beuningen. Via de Bawinkelweg lopen we richting boomkwekerij Rikkink aan de Mekkelhorsterstraat. We lopen over het erf van de boomkwekerij richting het riviertje de Dinkel (dit privépad wordt door de familie Rikkink éénmalig opengesteld en kan naderhand niet op eigen gelegenheid bewandeld worden!)

Mauritsbrug en Mauritspad

We gaan over de Mauritsbrug en Mauritspad naar restaurant 't Sterrebos in Beuningen, daar wacht een lekker warm hapje op ons. Vervolgens via het Borgbos terug naar Denekamp. Aangekomen op de Kerstmarkt wordt door de scouting Denekamp een glas Glühwein of chocolademelk geschonken én ontvang je bij de stand van de Köttelpeer'n nóg een lekker warm hapje!

Wanneer?

Datum: zaterdag 16 december 2023
Start: tussen 12.00 en 14.00 uur.
Afstand: 8,5 kilometer
Kosten: € 7,50 p.p.
Verkoop: De route is bij de start te koop bij: VVV/Boekhandel Brummelhuis, Nicolaasplein 8, Denekamp.

Helaas kunnen we dit jaar nog niet het nieuwe Hugopad bewandelen. Het is nog niet helemaal af en vanwege de vele regenval de afgelopen periode is het té modderig. De stichting Wat vindt 'n Doarp zet zich in om een veilige route tussen Denekamp en Beuningen te realiseren. Vanaf zalencentrum 't Wubbenhof is een nieuw wandelpad gemaakt dat uitkomt op de Foksweg.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

De prijs is inclusief: 2 warme hapjes en Glühwein of chocolademelk.

Locatie

VVV Denekamp

Adres
Nicolaasplein 8, 7591MA Denekamp
Telefoon
0541-355752
E-mail
Website
www.ootmarsum-dinkelland.nl

Tip je vrienden

facebook twitter