Agenda

Familietentoonstelling: Apenstreken in de Oertijd

Aanvang
Locatie
Natura Docet Wonderryck Twente, Denekamp

Europa, 47 miljoen jaar geleden: op de plek, waar nu het dorp Messel bij Darmstadt ligt, bevindt zich een 1,5 km breed kratermeer omgeven door een subtropisch woud met een hoge temperatuur en luchtvochtigheid.

Expositie Hermione Velthuis

Galerie Oostwal 2

Aanvang
Locatie
Galerie Oostwal2, Ootmarsum

In Galerie Oostwal2 wordt vanaf 1 september t/m 29 oktober werk getoond van de kunstenaar Hermione Velthuis. Haar creaties zijn kleurrijk, tijdloos en vrolijk. Deze moderne, abstracte schilderijen zijn gemaakt van acrylverf op canvas. Door kanteling van het doek zoekt het verdunde acryl haar weg. Het is steeds weer een verrassing verschillende beelden te zien ontstaan.

Meerdere exposities

bij Galerie Kvnstmarct

Aanvang
Locatie
De Kvnstmarct, Ootmarsum

Onder meer Erna Visser, Jan Aanstoot, Laura Rominu, IJkje Abeln, Erna Visser, Dipo Barenbrug, e.a. Jan Willem van der Wal maakt al zo'n twintig jaar bronzen sculpturen. Sindsdien heeft hij vele vormen letterlijk naar zijn hand weten te zetten.

Expositie "Ellen Goselink"

Huize Keizer

Aanvang
Locatie
Museum Huize Keizer, Denekamp

Ellen Goselink schildert voornamelijk vrouwen en dieren. Realistisch, abstract, soms nageschilderd van een foto.

Martins Tafel

bij Erfgoed Bossem

Aanvang
Locatie
Erfgoed Bossem, Lattrop-Breklenkamp

Of je nu wel of niet op Erfgoed Bossem logeert, je kunt regelmatig bij ons aanschuiven om je culinair te laten verrassen. Voor alle maaltijden kiezen we zoveel mogelijk voor ons natuurvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’.

Krijtbord/handletteren

creatief op de boerderij bij Kampboer

Aanvang
Locatie
Workshop-Boerderij Kampboer, Saasveld

Op Workshop-Boerderij “Kampboer” worden in de voormalige “kraamkamers” van de sfeervol verbouwde varkensstal creatieve cursussen en creatieve workshops gegeven.

Twente Plat 40 jaar

Kulturhus Denekamp

Aanvang
Locatie
Kulthurhus Denekamp, Denekamp

Het is dit seizoen precies 40 jaar geleden, dat Twente Plat voor het eerst van zich liet horen. Met een handvol uitverkochte optredens en een fantastisch succesvolle LP werd de naam Twente Plat in recordtijd een begrip.

Klankbelevingsavond

in Rossum

Aanvang
Locatie
Liedy Steggink, Rossum

Liggend, luisterend en voelend je laten meevoeren op de klank van mijn stem in combinatie met klankschalen, monochord en andere instrumenten.