Kunst in Ootmarsum

wanneer
locatie
centrum

Agenda

Open Tuin

fam. Schuurman

Aanvang
Locatie
Fam. Schuurman, Agelo

In de periode van juli t/m september 2017 hebben Frans en Cisca hun tuin open gesteld voor het publiek. En wel op de dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag.

Familietentoonstelling: Apenstreken in de Oertijd

Aanvang
Locatie
Natura Docet Wonderryck Twente, Denekamp

Europa, 47 miljoen jaar geleden: op de plek, waar nu het dorp Messel bij Darmstadt ligt, bevindt zich een 1,5 km breed kratermeer omgeven door een subtropisch woud met een hoge temperatuur en luchtvochtigheid.

Stift at the movies

Stift International Music Festival

Aanvang
Locatie
Het Stift, Weerselo

Een lunchconcert vol filmische chaconnes, walsen en een duivelsdans. Het concert vindt plaats in de Stiftskerk in Weerselo.

Natuurfotograaf Adri de Visser exposeert

Museum Ton Schulten

Aanvang
Locatie
Museum Ton Schulten, Ootmarsum

Een fotoreis in Kenia.....een overval in Nairobi, op een donkere avond in november 2012. Adri de Visser krijgt eerst drie kogels in zijn buik. Er vallen nog twee schoten. De ene kogel raakt zijn nekwervels en de andere zijn oog. Zijn goede oog.

Zonsverduistering live

The great American Eclipse

Aanvang
Locatie
Cosmos Sterrenwacht, Lattrop

Op maandag 21 augustus is er een spectaculaire totale zonsverduistering te zien in Amerika. In Nederland is dit helaas niet zichtbaar. Gelukkig zijn er via het internet allerlei livestreams zodat we toch mee kunnen genieten. De sterrenwacht laat een aantal van deze streams op een groot scherm zien. Natuurlijk is er ook een speciaal programma rondom de verduistering waar u tekst en uitleg krijgt over de zonsverduistering.

Zomerbridge

Aanvang
Locatie
Café Restaurant Concordia, Denekamp

Zomerbridge in restaurant Concordia te Denekamp. Vanaf 8 mei a.s. tot en met 28 augustus organiseert bridgegenootschap HL Bridge elke maandagavond de zomerbridge.

Prayer of the heart

Stift International Music Festival

Aanvang
Locatie
St. Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Een indringende spirituele reis van Purcell en Bach tot Taverner, Pärt en Vasks. Het avondconcert vindt plaats in de Plechelmusbasiliek in Oldenzaal.