Perles Art

Perles Art is een glasatelier waar Paula Oude Hengel glaskralen brandt van o.a Moretti Effetre glas uit Murano. Ze maakt kunstzinnige glaskralen met veel passie, allen met de hand vervaardigd.

Haar kralen zijn allen uniek en een ware blikvanger, blikvangers die het waard zijn om gezien te worden. Ze maakt kralen af tot glassieraden, afgewerkt met natuurlijke materialen zoals leer, rubber, hout, wol, vilt of Sterling zilver.

Glasatelier Perles Art is gevestigd in Reutum (4 km nabij Ootmarsum) In het atelier exposeert en verkoopt Paula Oude Hengel sieraden die gemaakt zijn van Italiaans glas. Haar sieraden zijn tot stand gekomen vanuit een de glasbrander. Ze werkt o.a in opdracht.

Workshops

Maak kennis met zacht glas, u smelt, mixt en matcht uw kleuren en maakt uw eigen glaskralen, elke kraal is door uzelf ontworpen en uniek!
U kunt gemiddeld 10 glaskralen p.p. branden. Na de workshop is het verwerken van de kralen tot sieraad mogelijk. Er zijn ook vervolg workshops. Een workshop is al te reserveren vanaf 2 tot 6 personen op een doordeweekse middag of avond of in het weekend.
's Middags 13.30-16.30 uur en iedere avond van 19.00-22.00 uur.
Eventueel in overleg andere tijden mogelijk.
Prijs € 45, p.p. inclusief koffie/thee/ lekkers/ drankje, glas en gereedschap.

Opgave kan via email info@perles-art.nl of 06-472 96 963.

Openingstijden

U kunt via de mail info@perles-art contact opnemen of via 06-47269693


Contact

Adres
Kerkstraat 108
7667 PZ Reutum
Telefoon
06-47296963
Online
www.perles-art.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook