Boerderij Erve Elferman

Erve Elferman is een vleesveeboerderij gelegen in het dal van de Dinkel, een van de laatste natuurlijke kronkelende riviertjes in Nederland.

Het bedrijf van Harrie en Suze Boomkamp heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardig rundvlees. In de lommerrijke weiden rondom het eeuwenoude bedrijf grazen daarom de tarwekleurige Limousins. Dit bijzondere vleesras is oorspronkelijk afkomsig uit het departement Haute Vienne in de omgeving van de stad Limoges.

In het prachtige landschap groeien de kalveren acht maanden op aan de zijde van hun moeder. De moedermelk met de grassen en vele kruiden zijn er in overvloed aanwezig. Erve Elferman staat te boek als een van de oudste boerderijen van Twente. Het erf werd al genoemd in 1473. Het huidige bedrijfspand staat op de monumentenlijst. De boerderij beschikt over een ambachtelijke slagerij en een keuken waar diverse vleesgerechten worden bereid en verpakt. Het Dinkeldalvlees van Erve Elferman is van onbetwiste topkwaliteit. Precies zoals rundvlees moet zijn eerlijk en gezond. Als u thuis het vlees op de juiste wijze bereidt, wordt eten weer genieten.

Mogen wij u uitnodigen om eens met Limousin kennis te maken

openingstijden U KUNT VLEES BESTELLEN VIA ONLINE en WORDT THUIS BEZORGD via TNT POST

Of bekijk de website www.boergondisch.nl/

Openingstijden

op afspraak


contactinformatie

voorzieningen

Type
  • Erfgoed
  • Natuur

Tip je vrienden

facebook twitter