Galerie/Atelier Diane Paintings

Diane's interesse voor kunst was al vroeg aanwezig. Haar vader en ook haar opa konden prachtige olieverfschilderijen maken. Hierdoor was het voor haarzelf een kleine stap om de olieverf en penselen te pakken en hiermee heerlijk aan de slag te gaan.

Vanaf 2016 is ze actief begonnen met schilderen met olieverf. Bij Carina Kroeze heeft ze zeven jaar wekelijks lessen gevolgd. Deze lessen brachten haar veel kennis en vaardigheden waardoor ze zich steeds verder heeft kunnen ontwikkelen in de schilderkunst.

REALISTISCH

De schilderijen van Diane zijn realistisch en ze schildert graag dieren en dierenportretten. Maar bloemen, een stilleven, een portret of geheel iets anders, schildert ze ook met evenveel plezier.

GALERIE

Eind 2023 heeft ze de stap gezet om een eigen galerie te openen en daarbij is ze ook gestart met het verzorgen van schilderslessen aan cursisten. In haar fijne ruime atelier aan de Marconiweg 3 in Denekamp geeft ze haar schilderlessen en kun je op afspraak haar schilderijen bezichtigen.

ZIN IN SCHILDEREN?

Diane geeft wekelijks schilderslessen. De lessen worden aangepast aan de wensen van jou als cursist en ze geeft je alle hulp die nodig is om uiteindelijk met een mooi schilderij naar huis te gaan. De groep bestaat uit maximaal 8 cursisten. In de lessen wordt geschilderd met olieverf. Materialen, zoals penselen, olieverf, paletmessen, alsook schildersdoeken, afscheurpaletten e.d. kun je bij Diane kopen, maar je mag natuurlijk ook je eigen verf, penselen en doek meenemen.

Check de tijden en mogelijkheden op haar website: www.dianepaintings.com

Of bekijk de website dianepaintings.com

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter