Het Johannink

Wonen-Winkelen-Ondernemen. Het Johannink omvat vier winkels, Aanstreekelijk, De Twentse Proefkeuken, Het Lokaal en de pop-up store. Gezellig winkelen en een hapje eten, het kan allemaal in Het Johannink.

Geef jij graag een stukje Twente kado? Wil je de streek optimaal beleven? Of wil je gewoon lekker shoppen? Kom dan eens lang bij het Johannink. Daar vind je het allemaal!

Van eigen bodem
In de winkel van Aanstreekelijk tref je een ruim assortiment van Twentse streekproducten aan. De pasta, de wijn of het soepje dat je bij Aanstreekelijk koopt is dus 100% Twents. Leuk om cadeau te geven, maar ook zeker lekker om zelf op tafel te zetten.

Glas, maar dan anders
Op het eerste gezicht lijken de stolpen, glazen en snoeppotten bij House of Merchant van glas. Maar niets is minder waar. Alle producten zijn gemaakt van polycarbonaat, een materiaal dat 250 keer sterker is dan glas! Met de kwalitatieve producten van House of Merchant haal je dus niet alleen veilig ‘glaswerk’ in huis, maar geniet je ook van design.

Bakkie doen?
Van al dat shoppen en rondstruinen in het mooie Ootmarsum krijg je trek. Hét moment om het lekkers op de menukaart van Lokaal uit te proberen. Bij Lokaal kun je terecht voor een lichte lunch, een borrel na het werk of een uitgebreid diner. Dus of je nu een liefhebber bent van bijzondere burgers of potige pannenkoeken; je vindt het bij Lokaal. Leuk weetje: bij Lokaal werken ze voornamelijk met streekproducten. Vandaar de naam!

Ontdek de chef kok in jou
Enthousiast geworden van al die streekproducten en overheerlijke gerechten? Steek dan zelf eens de handen uit de mouwen bij De Twentse Proefkeuken. Hier kun je door middel van gezellige workshops leren hoe je Twente verwerkt in de lekkerste gerechten. Je kunt je ook aansluiten bij een van de kookgroepen van De Twentse Proefkeuken. Zo zet je iedere dag weer wat nieuws, lekkers en lokaals op tafel

Of bekijk de website hetjohannink.nl

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter