Het Johannink

Wonen-Winkelen-Ondernemen. Het Johannink omvat vier winkels, De Twentse Proefkeuken de Winkel, Het Lokaal, de pop-up Store en De Twentse Proefkeuken. Gezellig winkelen en een hapje eten, het kan allemaal in Het Johannink.

Geef jij graag een stukje Twente kado? Hou je van (h)eerlijk eten of iets lekkers bij de borrel? Of wil je gewoon lekker shoppen? Kom dan eens lang bij het Johannink. Daar vind je het allemaal!

Van eigen bodem

In Twentse Proefkeuken de winkel tref je een ruim assortiment van keuken gerelateerde cadeau artikelen aan maar ook (h)eerlijke Twentse streekproducten. Leuk om cadeau te geven, maar ook zeker lekker om zelf op tafel te zetten.

Workshop

Workshop wijnkistje schilderen. In deze workshop maak je je eigen wijnkist met de schildertechnieken die José gebruikt. Schilder je eigen wijnkist met eigen idee of inspiratie van José, begeleiding van begin tot eind. Dit kistje is geschikt voor twee wijnflessen, José heeft eigen wijnflessen met een uniek beschilderd etiket. Of het is mogelijk langs te gaan bij Uw Warenhuis van Johannink. Op de volgende data: 14 en 28 oktober, 12 en 26 november, 10 en 17 december! Geef je voorkeur aan bij het aanmelden.

Bakkie doen?

Van al dat shoppen en rondstruinen in het mooie Ootmarsum krijg je trek. Hét moment om het lekkers op de menukaart van Lokaal uit te proberen. Bij Lokaal kun je terecht voor een lichte lunch, een borrel na het werk of een uitgebreid diner. Dus of je nu een liefhebber bent van bijzondere burgers of potige pannenkoeken; je vindt het bij Lokaal. Leuk weetje: bij Lokaal werken ze voornamelijk met streekproducten. Vandaar de naam!

Ontdek de chef kok in jou

Enthousiast geworden van al die streekproducten en overheerlijke gerechten? Steek dan zelf eens de handen uit de mouwen bij De Twentse Proefkeuken. Hier kun je door middel van gezellige workshops leren hoe je Twente verwerkt in de lekkerste gerechten. Je kunt je ook aansluiten bij een van de kookgroepen van De Twentse Proefkeuken. Zo zet je iedere dag weer wat nieuws, lekkers en lokaals op tafel

Of bekijk de website hetjohannink.nl

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter