Heisterkamp Wijnkopers

De wijnbar is de aangewezen plek om kennis te maken met het assortiment. Een paar keer per jaar wordt een prachtige selectie wijnen op de proeftafel gezet. U kunt uitgebreid proeven en uw wijnkeuze in alle rust bepalen.

Ook uw wijnvrienden zijn van harte welkom. Deelname is gratis en de wijnen kunnen direct worden meegenomen. Buiten de proefdagen kunt u tijdens kantooruren terecht voor een persoonlijk advies en uw wijnbestelling.

Een zorgvuldig gekozen geschenk versterkt de zakelijke band of vriendschap. Zij verzorgen, het hele jaar door, graag uw wijnpakketten en cadeaus. Het spreekt vanzelf dat u geheel naar eigen wens een relatiegeschenk kunt samenstellen, maar zij hebben alvast een aantal idee├źn voor u uitgewerkt.

Naast een persoonlijk advies over een passende wijn uit het ambachtelijke assortiment, bieden zij een keur aan verpakkingsmaterialen, wijn- en kookboeken, glazen, karaffen en andere aanverwante artikelen. Ieder pakket voorzien zij uiteraard van uitgebreide achtergrond- en serveerinformatie over de gekozen wijnen.

Met een eigen wijnetiket of uw bedrijfsnaam op de wijnkist kunt u uw geschenk een nog persoonlijker tintje geven. Dit alles verzorgen zij voor u, evenals de verzending naar uw relatie.

Neemt u voor meer informatie over relatiegeschenken contact op met Janneke Heisterkamp, tel. 0541 292222 of e-mail janneke.heisterkamp@heisterkamp.com.

Proeverijen

Iedere zaterdag van 11 tot 16 uur is Wijnkoper Heisterkamp geopend, elke week weer een ander thema op de proeftafel.
Of bekijk de website www.heisterkamp.com/

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 11:00 - 16:00
zondag gesloten

Iedere eerste zaterdag van de maand (uitzonderingen jan, juli en aug.) proeverijen voor particulieren van 13-16 uur. Proeverijen voor groepen op aanvraag, ook buiten openingstijden.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter